Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
Bull SP
Derks MX Racing
Motor2000

Rick Satink op een Brouwer Motors KTM terug aan de start

Alles voor elkaar, een team, monteur, KTM motoren en volop in voorbereiding voor het komende seizoen. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen.

Rick Satink op een Brouwer Motors KTM terug aan de start

Tot die ene dag dat het lichaam de geest in de steek liet. Diagnose,  Burn Out. Weg seizoen, weg alles. Dit overkwam Rick Satink vorig jaar februari. Een zware tegenslag voor iedere betrokkene maar nog het meest voor Rick zelf. Strijdvaardig zoals wij hem kennen ging hij de strijd met de burn out aan en tijdens dit proces doorliep hij een heel diep dal. Nu ruim een jaar later is Rick zo goed als helemaal weer de oude en zeer gemotiveerd om de motorcrossdraad weer op te pakken. Maar ja hoe dan want er was geen team, geen motoren en geen monteur meer. Gelukkig waren er nog een paar mensen bereid om Rick weer in het zadel te helpen. Gerrit van Duren en Jan Slagers steunden Rick al jaren en zijn naarstig op zoek gegaan om het liefst met KTM motoren weer aan de start te verschijnen. Gelukkig waren er meer enthousiastelingen die Rick graag terug zien op de baan. Brouwer Motors uit Zwartebroek bij uitstek. Het duurde niet lang en de deal was rond.

Rick rijd dit jaar op een door BROUWER MOTORS Zwartebroek geprepareerde 2019 KTM 450. De KTM dealer die ondersteunt wordt door JUMBO supermarkten is zeer in zijn nopjes met Rick als rijder. De eerste weken zal Rick rustig bouwen aan zijn ritme en conditie om vervolgens gedurende het jaar weer met de top in het ONK mee te kunnen strijden. Of het gaat lukken zullen we zien. Hij krijgt de ruimte om er de tijd voor te nemen van alle betrokkene. Bij voorbaat wil Rick Gert Jan Brouwer en Eric Stuurman bedanken voor hun enthousiasme en steun en ook de trouwe sponsors GDI Klimaat (warmtepomp specialist) en ARMAEX  (explosieven opsporing) uit Rijssen.

Commentaar Rick Satink: “Ik heb het afgelopen jaar diepe dalen gekend maar voel mij gelukkig momenteel weer goed. Wat mij ook enorm geholpen heeft is de steun en inzet van Jan Slagers en Gerrit van Duren. Zonder deze bikkels was het waarschijnlijk niet gelukt om weer enigszins competitief aan de start te verschijnen. Hun steun doet mij goed en motiveert mij nog meer om weer met volle inzet in het komende seizoen de strijd aan te gaan met de top uit het ONK en de Dutch Masters. Ik besef dat het niet makkelijk zal worden omdat ik eigenlijk nu pas kan beginnen met de voorbereiding. Het voelt echter allemaal wel heel goed. Ook ben ik ben heel erg blij met de steun van Brouwer motors uit Zwartebroek, voor mij altijd al een van de beste KTM dealers van Nederland. Zij steunen mij in materiële zin en op technisch vlak en dat geeft veel vertrouwen. Momenteel wordt het materiaal met spoed klaar gemaakt en kan ik niet wachten om weer te rijden. See you soon.


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Smits Bike Suspension
Peter van de Laar
Gebben Motoren
GT Team
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen