Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2
Jopa
DWS Decals

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
24MX

RES Axel ligt op schema voor start van de Dutch Masters of Motocross

Het aftellen tot aan de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Axel is begonnen. Over twee dagen staan de kwalificaties op het programma en op zondag wordt er voor de eerste keer gestreden om de punten!

RES Axel ligt op schema voor start van de Dutch Masters of Motocross

Vanwege de vele regenval in Nederland heerst er veel twijfel bij de mensen of de wedstrijd wel door kan gaan. Door het vele werk dat de vrijwilligers van RES Axel in het circuit hebben gestoken, ligt de baan er nog steeds goed berijdbaar bij. Uiteraard zal deze tijdens het weekend flink zwaar worden maar tot aan dit moment is het nog steeds verantwoord om een goede cross te organiseren.

Commentaar bestuurslid RES Axel, Ad Colijn: ‘’We zijn met man en macht de hele week al met het circuit aan het werk. Tot op dit moment is er absoluut geen rede om het af te gelasten en op zondag lijkt het de hele dag droog te blijven. Uiteraard zal het circuit zwaarder worden dan normaal maar we gaan er zeker voor om het volledige programma af te werken. Met een deelnemersveld zoals we dat hebben kan het niet anders dan dat het een mooie wedstrijd gaat worden en daar willen we alles voor doen om dat op een zo goed mogelijke manier te organiseren.’’

Op vrijdag zal er een grote groep van vrijwilligers de laatste hand aan het circuit leggen zodat op zaterdagmiddag om 13:00 uur de kwalificaties kunnen beginnen. Op zondagochtend komen de beste 60 rijders per klasse in actie in de tijdtraining waarvan de beste veertig in de middag uit gaan maken wie de beste vorm al vroeg in het seizoen te pakken heeft.

Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Axel kunt u kijken op www.resaxel.nl en www.dutchmastersofmotocross.com.


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
VdLaarRacing
Peter van de Laar
GT Team
Motorcentrum Eibergen