Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
EK Motors
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing

Vertegenwoordig jij MON bij IMBA?

Wil je ook meedoen aan een gevarieerde competitie met internationale toppers op mooie buitenlandse circuits? In 2019 is dat misschien ook mogelijk voor jou!

Vertegenwoordig jij MON bij IMBA?

Daarbij komt ook nog dat je hierbij geen inschrijfkosten betaalt, een gratis afvaardiging (verzekering) van MON krijgt en je gratis kunt overnachten op het internationale rennerskwartier!
 Er worden rijders afgevaardigd uit de klassen MX2 Nationalen/Inters, MX Open Inters, Dames en Zijspan Inters. Een team bestaat uit de eerste drie rijders uit de kampioensstand van 2018, aangevuld met rijders uit de kampioensstand van dit jaar.

MON geeft de voorkeur aan rijders die aan alle IMBA wedstrijden kunnen en willen deelnemen. Mocht er daarnaast nog een plekje vrij zijn, dan is het voor startbewijshouders mogelijk incidenteel aan IMBA wedstrijden deel te nemen. De NK stand en het feit of je al vaker dit jaar bij IMBA hebt deelgenomen, zijn daarbij bepalend.

Alle wedstrijden van IMBA zijn te vinden op onze sportkalender. Alle startbewijshouders in de genoemde klassen zullen persoonlijk een mail ontvangen met alle relevante informatie en de mogelijkheid om je aan te melden. Om in aanmerking te komen hoef je dus alleen maar aan de NK wedstrijden mee te doen (en dus in de NK stand te komen).
 


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension