Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
Hogetex
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Derks MX Racing
MX Shop Midden Nederland
Motor2000
Bull SP
EK Motors

ProX NK en BeNeDu cup in Kleinhau (D)

Op zaterdag 29 september staat de Jeugdwedstrijd in het Duitse Kleinhau op het programma in het kader van de BENEDU cup die tevens meetelt voor het ProX NK kampioenschap.

ProX NK en BeNeDu cup in Kleinhau (D)

Alle jeugdklassen met uitzondering van de quads en Kids & Sidecars komen daar aan de start. Kleinhau beschikt over een van de mooiste en overzichtelijkste circuits van Duisland en is voor Nederlandse begrippen ongekend door haar ligging en uitstraling in het heuvelachtige landschap. Bekijk alvast wat oude foto's hier

 

Op de prijsuitreiking na afloop worden de prijzen uitgereikt van zowel de daguitslag als ook de einduitslag van het BENEDU kampioenschap. 

 

Overnachten is er gratis vanaf vrijdag. Bij de entree betaal je ook je inschrijfgeld, waarna je een inschrijfkaart krijgt om je op de jurybus te melden. Er kan op vrijdagavond en zaterdagochtend worden ingeschreven. Let op, de training is vanaf 08.00 uur (85cc-65cc-50cc-MX 2 Jeugd). Daarnaast dienen onze Nederlandse rijders een N voor hun nummer op het voornummerbord te zetten. Aanvullende informatie over de wedstrijd vind je op www.damcv.de

 

Op zondag vindt het EK MX 2 én het EK Dames plaats in Kleinhau, dus als je blijft kun je onze Nederlandse teams aanmoedigen!


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar
GT Team
VdLaarRacing