Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
Derks MX Racing
MX Shop Midden Nederland
Motor2000
Bull SP

Motorcrossweekend in Heerde

Het weekend van 6 en 7 oktober staat het weer bol van de motorcross op de Gelderse crosspiste van Heerde. Dit weekend staan er twee mooie wedstrijden op de kalender van de MSV-NOV.

Motorcrossweekend in Heerde

De eerste wedstrijd op zaterdag 6 oktober is de 3de Openbekercross die meetelt voor het Openclubkampioenschap van Heerde. Deelname is mogelijk voor leden en niet leden.

 

Er kan gestart worden in de 50cc, 65cc kleine en grote wielen, 85cc kleine en grote wielen, 125cc, 250cc, 500cc, V45+, Hobbyklasse, Quad klasse en voor alle startlicentiehouders de Superklasse.

 

Voor deze wedstrijd is inmiddels de voorinschrijving geopend via de website van de motorvereniging (www.msv-nov.nl) Ook is mogelijk om tijdens de wedstrijddag op zaterdagochtend nog in te schrijven voor deze Openbekercross.

 

Dit kan vanaf 08:00 uur tot 09:00 uur in de kantine. Rond 09:30 wordt er begonnen de met de trainingen, gevolgd door de wedstrijden.

 

De tweede wedstrijd van het weekend is de Landelijke DMX Finale op zondag 7 Oktober.

 

Er zal gestreden worden om de DMX kampioenen van 2018 in de diverse klassen.

 

Deelname aan deze wedstrijd is alleen voor de beste DMX rijders uit de districten Noord, Midden en Zuid die zich hebben geplaats voor deze finale.

 

Dit beloofd weer een mooie wedstrijddag te worden.

 

Voor deze deelnemers aan de landelijke DMX finale is er zaterdag voorgaande aan de DMX finale een mooie gelegenheid om het circuit van Heerde extra te verkennen bij de 3de Openbekercross.

 

Wil je overnachten van zaterdag op zondag dit is mogelijk !  Toegangsprijs voor publiek is beide dagen Gratis.