Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
Jopa

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
24MX
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
EK Motors

Suzuki Nederland stelt Wouter Spanjaart aan als nieuwe PR & Social Media Manager

Wouter Spanjaart is door B.V. NIMAG benoemd tot PR & Social Media Manager bij Suzuki Nederland. Hij start per 1 oktober 2018 en is de opvolger van Jeroen Floor (a.i.).

Suzuki Nederland stelt Wouter Spanjaart aan als nieuwe PR & Social Media Manager

Spanjaart (29) werkte eerder bij Autovisie, De Telegraaf en CARROS Magazine. Daarvoor studeerde hij af als televisiejournalist aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek en was hij onder andere autoverkoper. “Voor mij betekent dit een mooie volgende stap in mijn carrière in de automotive, een industrie waarin ik nu ruim tien jaar werkzaam ben. De keuze voor Suzuki was voor mij een heel gemakkelijke, want niet alleen vind ik het merk heel sympathiek, het maakt ook nog eens enorm uiteenlopende producten. Neem bijvoorbeeld de Suzuki Swift Sport of de gloednieuwe Jimny naast de Ultimate Four-Stroke-buitenboordmotoren van 2 tot 350 pk. Of de line-up van motorfietsen met kroonjuwelen als de V-Strom en de GSXR 1000 R, om maar een paar extremen te noemen.”

Interactie met publiek
Wouter Spanjaart wordt als PR-manager voor Suzuki Auto’s, Motoren en Marine het eerste aanspreekpunt voor de media, maar gaat zich ook focussen op social media. “Net als in de journalistiek speelt social media in de PR een steeds grotere rol en zorgt het voor een geheel nieuwe manier van interactie met het publiek. Hier hoop ik dan ook mijn ervaring van afgelopen jaren toe te kunnen passen. Ik heb enorm veel zin in mijn nieuwe functie en kijk ernaar uit om veel bekende en ook nieuwe gezichten te ontvangen in Vianen.”


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Gebben Motoren
Peter van de Laar
VdLaarRacing