Paardekam Suspension
Pro Carbon
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
DWS Decals

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
EK Motors
Derks MX Racing
JVL MX Parts
MX Shop Midden Nederland

Achterhoeks Crossspektakel op 27, 28, en 29 juli

Op vrijdag 27 juli, zaterdag 28 juli en zondag 29 juli 2018 wordt er voor de 5e keer het Achterhoeks Crossspektakel in Silvolde georganiseerd.

Achterhoeks Crossspektakel op 27, 28, en 29 juli

Een weekend waar de Motocross centraal staat. Daarnaast is het ons doel om de jeugd te stimuleren te gaan crossen.

 

Op vrijdagavond wordt er gratis crossles gegeven voor de beginnende crossjeugd in de klassen 50, 65 en 85 cc. Dit gebeurd onder leiding van KNMV trainer Ronald Starink. Hierna volgt de brommerfun cross, gevolgd door live muziek in de tent. De zaterdag en zondag staan in het teken van de crosswedstrijden. Er zijn maar liefst 12 verschillende klassen! De baan wordt nu groter en spectaculairder. Nieuw dit jaar is de bx brommer meerurencross die op de zaterdagavond gereden wordt. Het crossprogramma kun je vinden op www.achterhoekscrossspektakel.nl of schrijf je direct in via http://www.achterhoekscrossspektakel.nl/inschrijving


Naast de motorcross is er nog meer te doen. ‘s Avonds is er feest in de tent. Vrijdagavond de band Niks aan de zeis en Zaterdagavond de band Opschaakl’n. Zondag middag DJ Raymond van Osch. Voor de allerkleinsten zijn er o.a. springkussens en kunnen ze zich laten schminken. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een hapje en drankje en nog veel meer! Zowel jong als oud kan zich dit weekend uitstekend vermaken.

 

Het Achterhoeks Crossspektakel wordt net als afgelopen jaren gehouden aan de Oude Dinxperloseweg 63 te Silvolde.

 

Volg ons op facebook voor de laatste ontwikkelingen https://www.facebook.com/achterhoekscrossspektakel.nl/?fref=ts