Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex
VHS Tuning
DWS Decals

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Derks MX Racing
Bull SP
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
JVL MX Parts

Motorsportpark Gelderland Midden geheel energie neutraal

Motorsportpark Gelderland Midden heeft vanaf het moment dat het geopend is een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Geen enkel moment is er stil gezeten en continu is men bezig geweest om de accommodatie en het circuit te verbeteren.

Motorsportpark Gelderland Midden geheel energie neutraal

Ook met het oog op de komst van de elektrische motoren zijn ze klaar voor de toekomst.

 

‘’Ik ben ongeveer een jaar bezig geweest met de overheid om een project met zonnepanelen op het park te krijgen. Eindelijk heb ik de toewijzing voor maar liefst 700 panelen, waarmee we helemaal energie neutraal zijn. Ook kunnen we hier nog voor 30/40 woningen in de Gemeente Arnhem van energie voorzien. Met het oog op de toekomst van elektrische motoren, hebben we genoeg energie voor alle laadstations,’’ vertelt Dik van Wikselaar.

 

Met dit project is Motorsportpark Gelderland Midden het eerste motorsportpark in heel Europa dat geheel energie neutraal is. Met de komst van de zonnepanelen zullen er ook delen van het circuit overdekt gaan worden en zal er een staantribune bij het parcferme en de start worden geplaatst.

 

Gemeente Arnhem en provincie Gelderland zijn erg enthousiast over dit project omdat het een goede ontwikkeling is voor het milieu. Het enige wat nog moet gebeuren is dat de gemeente instemt met de portalen.

 


Resa Racing
TMV

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Motor2000
Smits Bike Suspension