Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
JVL MX Parts
Derks MX Racing

MON wedstrijden van dit weekend

Er is namelijk veel te doen op zondag 1 juli. We hebben niet alleen een ProX NK, maar ook een 24MX NK en een IMBA EK.

MON wedstrijden van dit weekend

24MX NK Cuijk

Circuit Lombok verwelkomt zondag verschillende nationale klassen. Kijkend naar de vooruitzichten wordt het een warm weekend, hou daar dus rekening mee. Aan de start mogen verschijnen: MX2 Junioren, MX Open Junioren, MX2 Senioren, MX2 Nationalen en tot slot de Quads Nationalen/Inters. 

 

ProX NK Horst

Op zondag 1 juli staat ook de jeugdwedstrijd van MCC de Streekrijders op circuit de Reulsberg gepland. Alle jeugdklassen rijden een kampioenswedstrijd. Het programma wordt aangevuld met de MX Open Senioren en Dames/Veteranen, die ook een (24MX) kampioenswedstrijd rijden. Tot slot is er een vrije klasse. 

 

MCC de Streekrijders zet voor elke klasse een holeshot award klaar! Deze g oodiebag wordt gesponsord door lokale ondernemers die zich verbonden voelen met de club.

 

IMBA EK Oostenrijk

De internationale ontmoetingen gaan weer verder, namelijk voor de MX2 klasse en de zijspannen op het mooie circuit in Feldkirch. Bij de vorige wedstrijd hebben verschillende Nederlandse zijspancombinaties zeer goed gescoord. Wij wensen alle rijders  veel succes en hopen op wederom mooie resultaten.


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Motor2000
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Smits Bike Suspension