Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
VHS Tuning
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
JVL MX Parts
Bull SP
Derks MX Racing
EK Motors
MX Shop Midden Nederland

Fotos: Veel dubbele manchezeges in het ONK Jeugd in Lelystad

Op het harde circuit van Lelystad hebben Cody de Beer, Ashton Boughen, Ray van Gelder, Cobus van de Vorstenbosch, Kay de Wolf en Raivo Dankers het ONK jeugd gewonnen.

Fotos: Veel dubbele manchezeges in het ONK Jeugd in Lelystad

In de 50cc klasse wist Cody de Beer beide manches te winnen en pakte hiermee het maximale aantal punten voor Harley O’Callaghan (2-2) en Jenairo Beerens (3-3).

 

In de 65cc kleine wielen doorbrak Ashton Boughen de zegereeks van Lotte van Drunen. De Engelsman won beide manches en verzekerde zich hiermee van de winst. Lotte van Drunen werd netjes tweede met een 2-3 in de manches en Jayson van Drunen legde beslag op een derde plaats (5-2). In de 65cc grote wielen was Ray van Gelder niet te kloppen en won beide manches voor Damien Knuiman (2-2) en Gyan Doensen (4-3).

 

Cobus van de Vorstenbosch zegevierde in de 85cc kleine wielen. Hij won de eerste manche en had aan een vierde plaats in de tweede manche voldoende om de eindzege te pakken. Harrison Greenough legde met een 2-6 beslag op een tweede plaats en Levi Schrik mocht met een 3-9 als derde mee naar het podium. Raff de Wolf maakte een sterke terugkeer in de wedstrijden en sloot de dag af als vierde voor Danilo Riemsdijk.

 

Kay de Wolf scoorde het maximale aantal punten in de 85cc grote wielen en won beide manches. Sem de Lange reed sterk in Lelystad en werd tweede met een 2-3 in de manches voor Ivano van Erp 5-2. Kay Karssemakers die nog herstellende is van een enkelblessure hield de schade beperkt door derde en vijfde te worden waarmee hij vierde werd in het dagklassement, net een plaats voor Scott Smulders.

 

Raivo Dankers liet er geen gras over groeien in de 125cc klasse en zette beide manches naar zijn hand. Brian van der Klij werd in beide manches tweede en met een 4-3 in de manches wist Boyd van der Voorn derde te worden in de daguitslag.

 

Klik op de volgende link voor alle uitslagen: https://speedhive.mylaps.com/Events/1549022


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
VdLaarRacing
Peter van de Laar
Motor2000
GT Team
Motorcentrum Eibergen
Smits Bike Suspension