Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
Bull SP
Derks MX Racing

De Reuver MX trainingsweek 2018 feestelijk afsluiting met wateractiviteiten!

De Reuver MX trainingsweek sluit dit jaar spetterend en met veel gezelligheid af bij Landsard Beach achter het motorcrosscircuit “De Landsard”.

De Reuver MX trainingsweek 2018 feestelijk afsluiting met wateractiviteiten!

In samenwerking met Landsard Beach organiseert De Reuver MX op donderdagavond een feestavond met de mogelijkheid tot het huren, tegen een kleine vergoeding, van jetski’s. Ook zijn er andere wateractiviteiten te doen. Kortom een feestje voor jong en oud.

 

Tijdens deze editie start het programma al op maandagmiddag met de motortrainingen zodat we nog meer rij-uren kunnen garanderen. Ook krijgen de rijders op donderdag een keuzeprogramma, verbeter je techniek of doe mee aan de tijdtraining. Er wordt steeds vaker de nadruk gelegd op tijdtraining. Wij vinden het dan ook belangrijk om deze vaardigheid op te nemen in ons programma. Verder wordt er meer aandacht besteed aan het avondprogramma vroeg in de week zodat de groep elkaar beter leert kennen en dat voor eenheid zorgt.

 

Heb jij je al aangemeld voor de De Reuver MX trainingsweek onder leiding van voormalig GP-rijder en trainer van het F&H Racing team en Lars Griekspoor, Marc de Reuver in samenwerking met Henri Verstappen en George Strik? Van 23 juli t/m 27 juli 2018 ontvangen wij je graag voor de trainingsweek op motorcrosscircuit “De Landsard” in Eindhoven.

 

De trainingen worden gegeven door KNMV gediplomeerde trainers. Om iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient en daarmee het beste naar boven te halen van elke rijder worden de groepen niet groter dan maximaal 10 rijders.

 

Net als ieder jaar wordt het rennerskwartier weer ingericht als camping met stroomvoorziening, extra douches, toiletten en afspuitplaats voor de motoren!

 

Deelname kost €325,00 per rijder inclusief verblijf op de paddock met stroomvoorziening, douches, toiletten en afspuitplaats.

 

We hopen jullie te mogen verwelkomen in juli!

 

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

Vragen? Stel ze gerust via sabrina@dereuvermx.nl.


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Gebben Motoren
Peter van de Laar