Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
JVL MX Parts
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing
Bull SP

Rick Elzinga keert dit weekend terug in het EK 125cc in Frankrijk

Rick Elzinga van het MJC Yamaha team zal aankomend weekend weer terug achter het starthek staan in het Europees Kampioenschap 125cc in het Franse St. Jean d’Angely.

Rick Elzinga keert dit weekend terug in het EK 125cc in Frankrijk

Elzinga brak in de voorbereiding op het seizoen beide polsen in het Italiaans Kampioenschap in Mantova en heeft hier meer dan drie en een halve maand van moeten herstellen.

De crosser uit Zenderen maakte anderhalve week geleden in het Open Nederlands Kampioenschap 125cc in Harfsen zijn terugkeer in de competitie. Rick won hier de wedstrijd maar was zich er goed van bewust dat er nog veel werk aan de winkel is voordat hij terug is op zijn oude niveau.

Na de wedstrijd in Harfsen is Rick afgereisd naar Frankrijk om daar samen met het team anderhalve week te trainen voordat hij dit weekend van start gaat in St. Jean d’Angely. Rick heeft er nu een week opzitten en heeft afgelopen zondag in Frankrijk een wedstrijd gereden. Hier kwam hij aan de start in een soort superklasse waarbij alles door elkaar heen reed. De dag is goed verlopen en Rick heeft hier goed aan zijn vorm kunnen werken.

De komende dagen zal Rick zijn voorbereiding verder zetten en hoopt de stijgende lijn dit weekend verder te kunnen zetten in het Europees Kampioenschap 125cc in St. Jean d’Angely.


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Motorcentrum Eibergen
Smits Bike Suspension
Peter van de Laar
Motor2000
GT Team
VdLaarRacing