Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
JVL MX Parts
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
Derks MX Racing
Bull SP

Open clubwedstrijden / opstapwedstrijdjes 2018 bij M.C. Deurne

Dit jaar gaan we het heel anders proberen met onze open clubwedstrijden en opstap wedstrijdjes.

Open clubwedstrijden / opstapwedstrijdjes 2018 bij M.C. Deurne

Zoals iedereen inmiddels al weet is het erg moeilijk om nog een open clubwedstrijd te organiseren in de weekenden vanwege de overvolle KNMV/MON kalenders, vandaar dat we gaan verplaatsen naar de woensdag avonden.

 

De opstapwedstrijdjes vonden al plaatst op woensdagavond dus waarom niet combineren, gezellig nog meer toeschouwers voor dit evenement.

 

Om een geheel programma af te draaien op een avond is erg veel dus we splitsen de wedstrijden in jeugd en volwassenen. Kan men ook eens op zijn gemak komen kijken bij de andere klassen.

 

Schrijf op je kalender:

 

WEDSTRIJDSCHEMA 2018

woensdag 6 juni  JEUGD

woensdag 13 juni VOLWASSENEN

Woensdag 27 juni JEUGD

Woensdag 4 juli VOLWASSENEN

Woensdag 11 juli JEUGD

Woensdag 18 juli VOLWASSENEN

 

De inschrijving voor alle wedstrijden staat al open. Let wel! mocht je onverwacht niet kunnen meld je dan altijd ruim op tijd af via wedstrijden@mcdeurne.nl

 

Jeugd; trainen van 16.00 tot 17.30 en dit zal in blokken plaats gaan vinden omdat we rijders hebben die de halve baan gaan rijden en we de transponders moeten testen, vanaf 18.00 uur starten we met de wedstrijden.

 

Volwassenen; Vrij trainen van 16.00 uur tot 17.30 (er zal in groepen getraind worden om de transponders te testen) en vanaf 18.00 uur starten we met de wedstrijden.

 

Daarnaast gaan we dit jaar een MON wedstrijd organiseren voor Volwassenen. Dit gebeurt in het eerste weekend van de bouwvakvakantie – 22 juli 2018. Dit is op initiatief van actieve MON rijders binnen onze club die deze wedstrijd ook mede organiseren, William en Johan Thijssen.

 

DUS schrijf je z.s.m. in en laten we er met zijn allen een succes van gaan maken dat we op de woensdag zitten!

 

Meer info https://mcdeurne.nl/wedstrijden/ en https://mcdeurne.nl/inschrijven-open-clubwedstrijden/ en https://mcdeurne.nl/inschrijven-opstapwedstrijdjes/

 

Direct inschrijven zowel voor jeugd /opstap jeugd als volwassenen via https://mcdeurne.nl/inschrijven-open-clubwedstrijden/

 

Kijk ook even of je startnummer nog vrij is en leg het vast voor 2018.


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Motorcentrum Eibergen
Motor2000
Peter van de Laar
Smits Bike Suspension
GT Team
VdLaarRacing