Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
DWS Decals
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Motor2000
Derks MX Racing
EK Motors
Bull SP

Open clubwedstrijd zondag 3 december 2017 M.C. Deurne

Zondag 3 december zal de derde CMS / v.d Laar Racing open clubwedstrijd van 2017 verreden worden van M.C. Deurne te Deurne.

Open clubwedstrijd zondag 3 december 2017 M.C. Deurne

Het circuit van M.C. Deurne “Galgenberg circuit” is een zwaardere zandbaan en is recent compleet aangepast. Ook is het circuit overzichtelijker geworden doordat de gemeente veel bomen gekapt heeft.

 

We kunnen ook al laten weten dat M.C. Deurne dit jaar weer een kerstcross gaat organiseren, de datum is al bekend: Zondag 24 december 2017 (voor alle klasse, behalve de quad klasse, hiervoor kan ook al ingeschreven worden)

 

De clubwedstrijd is een open clubwedstrijd, dat wil zeggen dat iedereen deel mag nemen mits in het bezit van KNMV of MON licentie.

 

M.C. Deurne werkt met voorinschrijving op de dag zelf kan niet meer ingeschreven worden.

 

De 50cc en 65cc rijders rijden de halve baan van de grote baan.De quad klasse komt te vervallen. Bij de solorijders bestaat de mogelijkheid dat de wedstrijdleiding klasse samenvoegt om een voldoende gevuld startveld te krijgen. Mochten er veel wedstrijdrijders MX1/MX2 inschrijven dan wordt deze klasse gesplitst!

 

Let op : Vol = Vol (40 rijders per klasse : 50-65cc / 85cc / MX2 hobby / mx1-veteranen / startbewijs MX1 en MX2. Voor de eerste 3 rijders van de jeugdklasse zijn er bekers.

 

Beperk uw snelheid op de paden naar het circuit toe zodat we geen overlast veroorzaken. Wij vragen iedereen vriendelijk om hun afval mee naar huis te nemen. Op het terrein zijn toiletvoorzieningen, en de catering is aanwezig maar overnachten is niet mogelijk. Ook is het niet toegestaan om met pitbikes rond het circuit te rijden.

 

Inschrijven voor de wedstrijd betekend ook dat je in 1 klasse moet vlaggen (training, 1ste manche en 2de manche) voor de andere klassen. Vlaggerslijsten worden op de wedstrijddag bekend gemaakt. Ga kijken waar je moet staan en zorg dat je op tijd op je post bent zodat je collega crossers niet onnodig laat wachten….

 

Na al deze informatie rest ons jullie te vragen om in te schrijven, dit kan tot zaterdag 2 december 12.00 uur s ’middags.

 

Aanvang zondag 3 december 2017: aanmelden tussen 8 en 9 uur daarna wordt zo snel mogelijk gestart met trainen.

 

Wij wensen jullie een fijne en sportieve wedstrijddag.

 

Voor meer informatie en inschrijven pagina open clubwedstrijden 

 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Smits Bike Suspension
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar
VdLaarRacing
GT Team
Gebben Motoren