Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Derks MX Racing
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
Motor2000
EK Motors

Dutch Masters of Motocross kalender 2018

De KNMV heeft na bekendmaking van de WK Motocross kalender het programma bepaald voor de Dutch Masters of Motocross wedstrijden van seizoen 2018.

Dutch Masters of Motocross kalender 2018

De competitie zal beginnen op zondag 11 maart 2018 in Markelo. Dit evenement is een week voor de eerste Europese MXGP wedstrijd in Valkenswaard en past dus mooi in het programma van de WK teams/rijders. De tweede wedstrijd wordt op paasmaandag 2 april 2018 verreden op circuit ‘De Bergen’ in Oldebroek. Voor de derde wedstrijd reizen we af naar het zuiden van het land, deze zal op 6 mei verreden worden in het Brabantse Mill. Deze wedstrijd is een week voor de MXGP wedstrijd in Kegums, voor de WK rijders een goede mogelijkheid weer aan het zand gewend te raken door in Mill in actie te komen.

 

De laatste finale wedstrijd zal wederom georganiseerd worden door de mensen van de Feestfabriek en het beloofd weer een spektakel te worden op het Zwarte Cross festival, de wedstrijden worden verreden op 13, 14 en 15 juli 2018. Houd er rekening mee dat de voorverkoop van het Zwarte Cross festival start op zaterdag 18 november. Wil jij er sowieso bij zijn op de finale van de Dutch Masters of Motocross competitie raden wij je aan zo snel mogelijk je kaart(en) te bestellen. Het exacte tijdschema moet nog gemaakt worden maar zal in grote lijnen hetzelfde zijn als in 2017, wat inhoudt dat de 85cc en 125cc klassen op vrijdag en zaterdag in actie zullen komen en de 250cc en 500cc klassen op zaterdag en zondag.

 

De KNMV zal nu aan de slag gaan met de ONK/NK Motocross kalender, deze zal naar verwachting medio December gepubliceerd worden.


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
GT Team
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Smits Bike Suspension
Gebben Motoren
Motorcentrum Eibergen