Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Jopa
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
24MX

Nieuwe datum AMBC 2- uurs cross

Nadat eerder deze maand de AMBC 2-uurs cross vanwege de slechte weersomstandigheden afgelast moest worden heeft de crosscommissie van de club besloten een nieuwe poging te wagen om dit evenement tóch nog in 2017 te kunnen organiseren.

Nieuwe datum AMBC 2- uurs cross

De nieuwe datum voor de 2-uurs cross is zaterdag 11 november. Deze wedstrijd  wordt verreden op het tijdelijk circuit aan de Wethouder Wassebaliestraat  in Staphorst en wordt mede mogelijk gemaakt door Duntep mobiele bungalows.

Spelregels
Een team mag bestaan uit één of meerdere rijders. Per team mag er echter slechts één rijder in het bezit zijn van een startlicentie. Deelname is alleen toegestaan met crossmotoren vanaf 125cc. Het inschrijfgeld bedraagt: €25,– per team. Als tegenprestatie is er een mooie prijzenpot met een inhoud van €400,– te verdelen.

Tijdschema zaterdag 11 november
Aanvang training: 13:30 uur
Aanvang wedstrijd: 14:00 uur

Inschrijven 2- uurs cross:
Inschrijven via het mailadres cross@ambc-staphorst.nl. Geef bij de inschrijving het volgende op; De teamnaam en daarbij de rijders die meedoen in dat team, wel of geen AMBC lid, rijnummer, en transpondernummer. Vermelden van klasse is niet noodzakelijk omdat alles bij elkaar rijdt. Teams die zich hebben ingeschreven en om een bepaalde reden niet kunnen deelnemen dienen zich even af te melden per mail. Voor alle deelnemers is een KNMV licentie of KNMV daglicentie verplicht en deze dient tevens getoond te kunnen worden aan de inschrijftafel.

AMBC Huisregels
Om mee te kunnen doen aan de 2-uurs cross is het noodzakelijk dat elke deelnemer bekend is met de huisregels van de AMBC. Doormiddel van het inleveren van een ondertekent formulier met deze huisregels verklaart u de huisregels te accepteren. Als u dit seizoen al eens een dergelijk formulier hebt ingevuld hoeft u dit niet opnieuw te doen. Diegene die in 2017 nog geen exemplaar bij de crosscommissie heeft ingeleverd kan het formulier downloaden via de onderstaande link. Dan kunt u deze thuis alvast printen en invullen om het vervolgens in te leveren bij het aanmelden op de wedstrijddag. Zonder het inleveren van een volledig ingevuld huis-reglement is deelname aan een AMBC crosswedstrijd niet mogelijk.

AMBC Huisregels

 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
GT Team
Gebben Motoren
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar