Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Jopa
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
EK Motors
Bull SP
Derks MX Racing
MX Shop Midden Nederland

Nieuwe datum AMBC 2- uurs cross

Nadat eerder deze maand de AMBC 2-uurs cross vanwege de slechte weersomstandigheden afgelast moest worden heeft de crosscommissie van de club besloten een nieuwe poging te wagen om dit evenement tóch nog in 2017 te kunnen organiseren.

Nieuwe datum AMBC 2- uurs cross

De nieuwe datum voor de 2-uurs cross is zaterdag 11 november. Deze wedstrijd  wordt verreden op het tijdelijk circuit aan de Wethouder Wassebaliestraat  in Staphorst en wordt mede mogelijk gemaakt door Duntep mobiele bungalows.

Spelregels
Een team mag bij deze uitputtingsslag voor mens en machine met traditionele ‘Le-Mans’ start bestaan uit één of meerdere rijders. Per team mag er echter slechts één rijder in het bezit zijn van een startlicentie. Deelname is alleen toegestaan met crossmotoren vanaf 125cc. Het inschrijfgeld bedraagt: €25,– per team. Als tegenprestatie is er een mooie prijzenpot met een inhoud van €400,– te verdelen.

Tijdschema zaterdag 11 november
Aanvang training: 13:30 uur
Aanvang wedstrijd: 14:00 uur

Inschrijven 2- uurs cross:
Inschrijven kan via het mailadres cross@ambc-staphorst.nl. Geef bij de inschrijving het volgende op; De teamnaam en daarbij de rijders die meedoen in dat team, wel of geen AMBC lid, rijnummer, en transpondernummer. Vermelden van klasse is niet noodzakelijk omdat alles bij elkaar rijdt. Teams die zich hebben ingeschreven en om een bepaalde reden niet kunnen deelnemen dienen zich even af te melden per mail. Voor alle deelnemers is een KNMV licentie of KNMV daglicentie verplicht en deze dient tevens getoond te kunnen worden aan de inschrijftafel.

AMBC Huisregels
Om mee te kunnen doen aan de 2-uurs cross is het noodzakelijk dat elke deelnemer bekend is met de huisregels van de AMBC. Doormiddel van het inleveren van een getekend formulier met deze huisregels verklaart de deelnemer de huisregels te accepteren. Diegene die in 2017 nog geen exemplaar bij de AMBC crosscommissie heeft ingeleverd kan het formulier downloaden vanaf de website van de club. Het formulier kan dan alvast thuis geprint en ingevuld worden zodat dit op de wedstrijddag voor een vlotte doorloop bij de daadwerkelijke inschrijving zal zorgdragen. Zonder het inleveren van een volledig ingevuld huis-reglement is deelname aan een AMBC crosswedstrijd niet mogelijk.

 

Crossseizoen afgesloten, kampioenen worden gehuldigd.

Met deze 2- uurs cross sluit de AMBC haar crossseizoen 2017 af. Dankzij de samenwerking met hoofdsponsor Duntep uit Staphorst, die het terrein beschikbaar stelde, en de gemeente Staphorst die welwillend de benodigde vergunningen verstrekte, kon de club dit jaar na jaren absentie eindelijk weer een volledig clubkampioenschap voor alle klassen organiseren. Daarnaast werd er een succesvolle maiscross verreden met veel deelname en hoopt de club dat deze 2- uurs cross op 11 november nu wel doorgang kan vinden daar dit evenement op een eerder tijdstip afgelast moest worden. Alle crossklassen en de overige clubkampioenen worden traditioneel gehuldigd tijdens de feestavond van de AMBC welke dit jaar op vrijdagavond 24 november gehouden zal worden bij Zaal Spoorzicht in Staphorst. Nadere info over deze feestavond volgt binnenkort via de club website.

 

Website: www.ambc-staphorst.nl

 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Gebben Motoren
VdLaarRacing
Peter van de Laar