Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
Derks MX Racing
Bull SP
EK Motors
MX Shop Midden Nederland

Pfeil Kawasaki Monster Energy Team komt met ijzersterke line up naar Zuidbroek

Al jaren is het Duitse Pfeil Kawasaki Monster Energy Team een vaste waarde tijdens de Internationale Dutch Supercross in Zuidbroek.

Pfeil Kawasaki Monster Energy Team komt met ijzersterke line up naar Zuidbroek

Vele winnaars werden door het Duitse team afgeleverd en ook dit jaar komt het team weer met een ijzersterk gezelschap naar de Eurohal.

In de SX2 komt het team met Julien Lebeau, Clement Briatte en Nico Barcelo. Vooral de Fransman Julien Lebeau is geen onbekende in Nederland. De talentvolle supercrosser stond in het verleden al meerdere malen op het podium in Zuidbroek en is ook een vaste waarde in de ADAC supercross wedstrijden.

Ook in de SX1 pakt het team uit met Jens Getteman, Khoun-Sith Vongsana, Filip Neugebauer en Tyler Bowers. Laatstgenoemde maakte enkele jaren geleden nog deel uit van het fameuze Monster Energy Pro Circuit Kawasaki team van Mitch Payton. Bowers is een meervoudig Amerikaans ArenaCross kampioen en was later in de AMA series ook een top tien rijder.  De Belg Jens Getteman is vooral geen onbekende voor de MXGP volgers, meerdere jaren was hij te bewonderen in het WK MX2 en MXGP. Khoun-Sith Vongsana kende een minder succesvolle carrière in het wereldkampioenschap motocross waar hij na enkele incidenten verdween en zich volledig richtte op de supercross wedstrijden. Hier ontwikkelde de Fransman zich tot een specialist. Filip Neugebauer is een Tsjechische alleskunner, nog geen twee maanden geleden nam hij deel aan de Motocross of Nations in Materley Basin maar ook bij de indoor wedstrijden staat hij zijn mannetje.

Voor meer informatie over de Dutch Supercross in Zuidbroek kunt u kijken op www.dutchsupercross.nl


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
VdLaarRacing
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Gebben Motoren