Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
DWS Decals
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Bull SP
EK Motors
Motor2000
Derks MX Racing

Film: Micha Boy de Waal wint Strandcross Vlissingen

Motorcrosser Micha Boy de Waal heeft de Strandcross in Vlissingen gewonnen.

Film: Micha Boy de Waal wint Strandcross Vlissingen

De Brabander won vanmiddag voor het oog van duizenden toeschouwers op de boulevard in Vlissingen de eerste manche van de gecombineerde MX1/MX2 klasse voor licentiehouders. In de tweede manche was een tweede plaats voor De Waal voldoende om de eindwinst te pakken.

 

De Waal ging in de eerste manche al snel aan kop en stond die niet meer af. De beste Zeeuwen waren Mark Boot uit Burgh-Haamstede en Nancy van de Ven uit Vlissingen. Boot kwam als achtste over de streep en Van de Ven werd elfde.

 

Mindere start

In die tweede manche nam Roan van Moosdijk uit Eindhoven de leiding nadat hij een valpartij in de eerste meters wist te ontwijken. De Waal had een mindere start en moest van een vijfde plek proberen op te schuiven.

Het opschuiven lukte voor de uit Wijk en Aalburg afkomstige crosser die twee sterke manches reed. De Waal kon Van Moosdijk niet meer inhalen en kwam als tweede over de finish. Dat was genoeg om de Strandcross te winnen.

 

Boot achtste

Mark Boot uit Burgh-Haamstede was met zijn achtste plaats de beste Zeeuw in deze Strandcross. Hij werd vierde in zijn klasse (MX-1). Voor Nancy van de Ven ging het minder voorspoedig. De thuisrijdster had een kapotte koppeling in de laatste meters van de tweede manche en kon daardoor de strandcross niet meer uitrijden.

 

Klik hier om de beelden te bekijken.

 

Klik op de volgende link voor de uitslagen: https://speedhive.mylaps.com/Events/1476710

 

Bron Omroep Zeeland.


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
GT Team
Peter van de Laar
Gebben Motoren