Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
Jopa

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing
EK Motors
Motor2000
Bull SP

Raivo Dankers met eigen team van start in 2018

Raivo Dankers uit Heesch zal in 2018 met een eigen team aan de start komen in het Europees Kampioenschap 125cc en de Dutch Masters of Motocross.

Raivo Dankers met eigen team van start in 2018

Na het nieuws dat Raivo voor 2018 niet verder kon binnen zijn huidige team, werd onlangs duidelijk dat KTM Oostenrijk in hem blijft geloven en dat ze Raivo in 2018 van het juiste materiaal blijven voorzien binnen zijn eigen team.

 

Welke naam zijn eigen team krijgt en hoe het er verder uit zal gaan zien is op dit moment nog niet bekend. Er worden momenteel nog volop gesprekken gevoerd met materiaalsponsors om alles zo professioneel mogelijk aan te kunnen pakken.

 

Ook zal het team gaan werken met een nieuwe monteur. Raivo en zijn ouders zijn Ben Vervloessen die de laatste twee seizoenen voor Raivo heeft gesleuteld, dankbaar voor zijn professionele werkwijze en de fijne tijd die ze met hem hebben gehad.

 

Naast het Europees Kampioenschap 125cc en de Dutch Masters of Motocross zal de crosser uit Heesch deelnemen aan het ADAC 125cc Kampioenschap, Franse 125cc wedstrijden en wedstrijden om het Open Nederlands Kampioenschap 125cc die in het wedstrijdprogramma passen. Ter voorbereiding op het seizoen zal Raivo in februari starten in het Italiaans Kampioenschap 125cc.

 

Familie Dankers staat open voor ideeën en suggesties over het eigen op te zetten team. Via de onderstaande gegevens kunt u in contact komen met de familie Dankers:

 

E-mail: info@dankers.nl
Tel.nummer: +31653220904


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
GT Team
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
Gebben Motoren