Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
Jopa

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Bull SP
Derks MX Racing

Open Bekercross MAC Harskamp zondag 29 oktober a.s.

Aanstaande zondag start het winterseizoen van de MAC Harskamp traditioneel met een Open Bekercross voor de bekende soloklassen.

Open Bekercross MAC Harskamp zondag 29 oktober a.s.

Om het melden en inschrijven op de wedstrijddag velkkeloos te laten verlopen, doen we een laatste dringende oproep aan alle rijders die dit winterseizoen gaan deelnemen.

Controleer aub even op jouw persoonlijke inlogpagina van het Motorsportpark Gelderland Midden of jouw gegevens aldaar nog up-to-date zijn. Zo niet dan gelieve dit aan te passen!

Vooral de volgende gegevens zijn belangrijk om aan te wedstrijden te kunnen deelnemen.

* Wedstrijdklasse
* Transpondernummer​
* KNVM licentie-nummer​
* MON licentie-nummer​
* Motor merk​
* Rijnummer​
* Startbewijshouder

LET OP! Kloppen deze gegevens niet tijdens het inschrijven op de wedstrijddag of tijdens de wedstrijd, kun je of niet aan de wedstrijd deelnemen en/of je wordt uit de uitslagen geschrapt!

Tevens verzoeken we de deelnemers vriendelijk dan wel dringend om voor in te schrijven voor iedere wedstrijd. Bij voorkeur uiterlijk de vrijdag voor de wedstrijddag om de wedstrijdleiding de kans te bieden alle inschrijvingen te registeren. Dit scheelt zowel jouw als ook ons tijd en ongemak bij het aanmelden op het circuit. Je hebt immers dan al betaald en is het alleen een kwestie van jouw pas scannen. Voorinschrijven kun je ook onderaan op jouw persoonlijke pagina op de website.


Bovendien zijn we dit seizoen van plan een limiet te stellen aan het aantal deelnemers per klasse. Dit om een te groot deelnemersveld te voorkomen, waardoor de kans bestaat dat we niet alle manches kunnen verrijden voordat het te donker is. Dus loop geen risico en schrijf je vooraf al in.


Bij voorbaat dank voor de medewerking!

 

Voor meer informatie www.motorsportparkgelderlandmidden.nl 


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
VdLaarRacing
GT Team
Peter van de Laar
Gebben Motoren
Motorcentrum Eibergen