Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
Jopa
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
Bull SP
Derks MX Racing
Motor2000
MX Shop Midden Nederland

Jed Beaton naar het F&H Racing team in 2018

Twee weken geleden werd bekend dat Adam Sterry voor het F&H Kawasaki Racing Team zal gaan uitkomen in 2018.

Jed Beaton naar het F&H Racing team in 2018

Vandaag heeft Jed Beaton een contract getekend met het Zuid-Hollandse team! De Australier gaat net als zijn teamgenoten het FIM Wereld Kampioenschap MX2 en de KNMV Dutch Masters of Motocross MX2 rijden. De 19-jarige crosser wist in 2016 het Australische Kampioenschap MX2 te winnen. Dit jaar kwam hij naar Europa om deel te nemen aan het EMX250. Daarin werd Beaton veertiende ondanks het missen van twee wedstrijden door een sleutelbeenbreuk. Hij wist zich drie keer op het podium te rijden. De finale van het EMX250 kwam hij niet in actie door een uitnodiging om de GP in Frankrijk in actie te komen. In Villars Sous Ecot werd hij derde tijdens de finale van het FIM Wereld Kampioenschap MX2!

 

Jed Beaton:
“Ik kijk erg uit naar de samenwerking met het F&H Racing Team. Het is een erg goed team en ik ben erg gemotiveerd om een succesvolle samenwerking aan te gaan in 2018”

Harrie van Hout: (team co-ordinator F&H Racing Team)
“Ik kijk erg uit naar de samenwerking met Jed wanner hij terug komt uit Australië voor zijn vakantie. Ik ben er vanaf de eerste dag dat ik hem zag rijden zeker van dat hij heel veel potentieel heeft. Dat heeft hij inmiddels ook al bewezen met zijn podiumplaats tijdens de Grand Prix in Villars Sous Ecot. Wij hopen dat hij zich verder blijft ontwikkelen en dat wij samen mooie successen kunnen boeken. “

Nathalie Fasé: (commercieel team manager)
“We zijn erg blij met het tekenen van Jed en het team kijkt uit naar zijn terug komst in Nederland. Jed heeft dit seizoen zowel in de EMX250 als MX2 klasse laten zien dat hij veel potentie heeft om vooraan mee te doen. De aankomende maanden zullen in het teken staan van testen en we hopen dat hij zich deze winter zal blijven ontwikkelen om die mooie lijn met podiumplaats van Villars Sous Ecot vast te houden.”
 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
GT Team
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen