Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
Jopa
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
EK Motors
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing

29 oktober 24MX NK Nationale MON Motorcross Meijel

In Meijel worden zondag niet alleen de laatste wedstrijden voor het 24MX NK 2017 verreden. Ook de finale van de Galvincup vindt daar dan plaats!

29 oktober 24MX NK Nationale MON Motorcross Meijel

Daarbij zal duidelijk worden wie een greep mag doen in de ruim 12.000 euro tellende prijzenpot. Momenteel maakt Sven van de Mierden het meest kans op de hoofdrpijs van 3.000 euro, maar alles is nog mogelijk. 

 

Ben jij straks één van de gelukkige Galvincupwinnaars? Dan maken we jouw premie naar je over. Om dat te kunnen doen, zal het bondsbureau je binnenkort per e-mail vragen om je IBAN. De vijf meest prestigieuze rijders krijgen tijdens de kampioenenhuldiging op 10 december in Boekel een trofee en een (symbolische) cheque overhandigd. 

 

Ook het 24MX NK Nationale motorcross nadert in Meijel een officiële ontknoping. De MX 2 Junioren, MX 2 Senioren, MX Open Nationalen en Zijspannen komen daar voor het laatst dit jaar in actie. Wil jij als eerste weten hoe de podiumplaatsen in Boekel worden verdeeld, of zie je jouw helden graag nog een keer rijden voor de winterstop? Zorg dan dat je erbij bent! Klik hier voor een tijdschema.

 

Dit weekend gaat de wintertijd in!

Dat betekent dat we collectief de klok een uur terugdraaien, in de nacht van zaterdag op zondag. Hierdoor kun je een uurtje langer slapen!

 

Voorkom dat je onnodig vroeg aan de start verschijnt zondag door voor je naar bed gaat al je klokken (en met name je wekker) in te stellen op de "echte" tijd. Officieel zou je dat om 03:00 uur moeten doen, dan gaat de klok dus terug naar 02:00 uur. De meeste smartphones doen dit tegenwoordig automatisch. Welterusten!


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
GT Team
VdLaarRacing
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
Gebben Motoren