Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
VHS Tuning
Jopa
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Derks MX Racing
Motor2000
EK Motors
Bull SP
MX Shop Midden Nederland

Zondag 29 oktober ProX NK Jeugdmotorcross Dongen

Er is al heel wat met confetti gestrooid, maar de allerlaatste MON wedstrijd voor het ProX NK Jeugdmotorcross 2017 moet nog plaatsvinden, zondag in Dongen.

Zondag 29 oktober ProX NK Jeugdmotorcross Dongen

Dan zal onder meer blijken wie de beste 50cc-rijder van het jaar is. Bij de 85cc Grote wielen kun je een titanenstrijd verwachten. Dames Britt Jans-Beken en Amber Simons voeren momenteel het tussenklassement aan, met slechts 10 punten verschil tussen hen in. Ook Oscar Hakkert en Joey van der Zanden maken nog kans op een podiumplaats in deze klasse. Dat belooft dus een duizelingwekkende finale te worden!

 

De Vrije klasse staat ook op het programma, samen met een wedstrijd voor het 24MX NK Nationale motorcross. De MX Open Senioren worden namelijk ook in Dongen verwacht voor het toetje van hun MX-seizoen! Tim Thijssen is al kampioen in deze klasse en Jordi Schapendonk heeft de tweede plaats reeds gereserveerd, maar de strijd om plek drie is nog allerminst beslist! 

 

Zaterdag is er een open clubwedstrijd in Dongen, dus wie vast warm wil draaien voor het moment suprème zondag kan dan op het circuit terecht. Meer praktische informatie vind je op de kalenderpagina van dit evenement.

 

Dit weekend gaat de wintertijd in!

Dat betekent dat we collectief de klok een uur terugdraaien, in de nacht van zaterdag op zondag. Hierdoor kun je een uurtje langer slapen!

 

Voorkom dat je onnodig vroeg aan de start verschijnt zondag door voor je naar bed gaat al je klokken (en met name je wekker) in te stellen op de "echte" tijd. Officieel zou je dat om 03:00 uur moeten doen, dan gaat de klok dus terug naar 02:00 uur. De meeste smartphones doen dit tegenwoordig automatisch. Welterusten!


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
Gebben Motoren
VdLaarRacing
GT Team