Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
VHS Tuning
Jopa
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
Derks MX Racing
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
Motor2000

Raivo Dankers op zoek naar team voor 2018

Raivo Dankers heeft vorige week van de directie van HSF Logistics vernomen dat gelet de recente ontwikkelingen met HRC/Honda voor komend jaar door hun niet langer invulling wordt gegeven aan het EMX-programma.

Raivo Dankers op zoek naar team voor 2018

De plannen van Raivo en zijn ouders waren in eerste instantie om op KTM uit te blijven komen in de Dutch Masters of Motocross, EMX 125 en daarnaast zoveel mogelijk wedstrijden om de ADAC Youngster Cup te gaan rijden. Ook zal Raivo het Frans Kampioenschap rijden, mits dit in het schema past van het sport en school programma van de KNMV op Sportmedisch Centrum Papendal. Ter voorbereiding op het seizoen staat het Italiaans Kampioenschap gepland!

Door de ontwikkelingen bij HSF Logistics is het op dit moment afwachten op welke motor Raivo in 2018 zal gaan rijden en met welke materiaalsponsors hij gaat werken. Vorige week zijn er al diverse gesprekken geweest waardoor Raivo en zijn ouders de toekomst positief tegemoet zien.

Mensen of bedrijven die ideeën hebben om Raivo en zijn ouders hierbij te helpen, zijn van harte welkom. Zoals het er op dit moment uitziet zal Raivo met een eigen team aan de start gaan komen. Raivo en zijn ouders zijn in het bezit van een Grand Prix waardige truck en een eigen monteur die op iedere wedstrijd ingezet kunnen worden.

Raivo en zijn ouders hopen iedereen hiermee voldoende te hebben ingelicht over de laatste stand van zaken en staan open voor alle voorstellen en ideeën hierover. Raivo zal zonder twijfel aan de start komen in 2018.

Familie Dankers wil HSF Logistics en het volledige HSF Logistics Motorsport team bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren.

Raivo, Anja en Joep Dankers
info@dankers.nl
+31653220904


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
Peter van de Laar
GT Team
Gebben Motoren