Paardekam Suspension
Pro Carbon
Jopa
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing
Motor2000

5 euro korting op een ticket voor de Dutch Supercross in Zuidbroek

Van 3 t/m 5 november wordt de zevende editie van de Dutch Supercross in Zuidbroek verreden.

5 euro korting op een ticket voor de Dutch Supercross in Zuidbroek

Er is nu een interessante actie want bestel jij voor 1 oktober je kaarten, krijg je 5 euro korting.

 

INT. DUTCH SUPERCROSS 2017
De Int. Dutch Supercross is een supercross van internationaal topniveau in Groningen. Het is een jaarlijks terugkerend evenement om de oude tijden van de Supercross in Ahoy, Gelredome en Thialf te doen herleven. Er zal een zeer gevarieerd deelnemersveld van zowel dames, heren, als jeugd uit de regio, elders uit Nederland, uit Europa en Amerika aan de start verschijnen.
 
Toppers uit binnen en buitenland komen naar Zuidbroek, de crème de la crème van de motorsport strijden in de Eurohal om de felbegeerde ereplaatsen.
 
WEDSTRIJDEN
Het evenement wordt verspreid over drie dagen, namelijk 3, 4 en 5 november 2017.
De invulling ziet er als volgt uit:
 
Vrijdag rijden regionale rijders en is er een demo wedstrijd van Internationale toppers. Om het voor de regio extra interessant te maken is de entreeprijs voor vrijdagavond vastgesteld op € 12,50 (vanaf 12 jaar en ouder).  
Deze kaarten zijn alleen aan de kassa te koop.
 
Zaterdag en zondag zal in het teken staan van startbewijshouders waaronder de jeugd en (inter)nationale toppers. Er zullen ‘kleinere’ rijders actief zijn maar ook verschillende (inter) nationale deelnemers die actief zijn in het Open Nederlands Kampioenschap, het Europees Kampioenschap en zelfs Grand Prix rijders die actief zijn in het wereldkampioenschap. Tijdens de internationale wedstrijden op zaterdag en zondag rijden de klasses 65 cc, 85 cc, 125 cc, SX2 en SX 1
 
WAT IS ER NOG MEER?
Het paddock ligt direct naast de Eurohal, is overdekt en direct gekoppeld aan de baan in de Eurohal. Het paddock is gratis toegankelijk voor bezoekers. Je kunt dicht bij de rijders komen, de nieuwste motoren bewonderen, handtekeningen vragen en met uw favoriete rijder op de foto. We hebben twee fantastische omroepers “Kiske en Leon”. Een combinatie die garant staat voor spektakel. Er zal een lichtshow zijn, rijderspresentaties, verloting met mooie prijzen, kraampjes met cross artikelen en met lekkernijen en uiteraard is Crossy onze mascotte ook lijfelijk aanwezig. Rondom het parcours zullen tribunes worden geplaatst. Daarnaast kunnen de bezoekers plaatsnemen op de reeds aanwezige balkons.
 
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor bezoekers.
 
Klik hier om de tickets te bestellen.

Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
GT Team
Peter van de Laar
Gebben Motoren