Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Jopa
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Derks MX Racing
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
Motor2000

Presentatie Team Nederland op 24 september

Het ijzersterke trio Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers vormt net als vorig jaar het Nederlandse Team tijdens de Motocross of Nations (MXoN).

Presentatie Team Nederland op 24 september

Op zondag 24 september wordt Team Nederland in Arnhem officieel aan de Nederlandse motocrossfans gepresenteerd tijdens de MXoN Uitzwaaidag.

 

Nadat de fans Team Nederland een hart onder de riem hebben gestoken reist het trio af naar het Engelse Matterley Basin. Daar wordt op 30 september en 1 oktober het officieuze wereldkampioenschap voor landenteams georganiseerd.
 

Vorig jaar werd het Nederlandse Team tweede tijdens de MXoN in het Italiaanse Maggiore en daarom mag TeamNL zich dit jaar tot de topfavorieten rekenen.
 

Het Nederlands Team met Herlings, Coldenhoff en Bogers wordt gepresenteerd aan de hand van een interview. Al het laatste nieuws, de verwachtingen, de voorbereidingen en een vooruitblik op de races worden besproken. Ook wordt het coachingsteam gepresenteerd en zij geven hun visie over de kansen van Team Nederland.
 

Daarna pakken de drie mannen hun motor en geven ze een spectaculaire race simulatie waarbij ze op volle snelheid trainen. Ook delen Herlings, Coldenhoff en Bogers handtekeningen uit aan de aanwezige fans.
 

Programma MXoN Uitzwaaidag:

Presentatie/persconferentie: 13.00 u

Race simulatie: 13.45 u 

Handtekeningensessie 14.30 u
 

Locatie:

Motorsportpark Gelderland Midden

Het Motorsportpark Gelderland Midden is gelegen aan de Hooilaan (NB: off. Benaming is Hooiweg) op de Arnhemse Heide naast het zweefvliegcentrum Terlet nabij de A50.
 

Coördinaten:

Breedtegraad: 52.0384

Lengtegraad: 5.9284

 

 

Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
VdLaarRacing
Peter van de Laar
GT Team
Motorcentrum Eibergen
Gebben Motoren