Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2
Jopa

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
Derks MX Racing
Motor2000

Kaartverkoop bioscoopfilm over de carriere van wereldkampioen Etienne Bax gestart

Na het succesvolle eerste deel van ‘’The Hard Way to Win’’ over de carriere van Jeffrey Herlings komt op 9 november a.s. deel 2 uit.

Kaartverkoop bioscoopfilm over de carriere van wereldkampioen Etienne Bax gestart

The Hard Way to Win 2 laat de carrière zien van tweevoudig wereldkampioen zijspancross, Etienne Bax. De weg naar de top was lang en zwaar waarbij blessures en mechanische pech ervoor zorgden dat Etienne tot het uiterste moest gaan om die felbegeerde titel te pakken.
 
Een droom van het gezin was dat Etienne ooit in zijn carriere met zijn broertje Robbie zou gaan rijden. Na het behalen van de wereldtitel werd deze droom waarheid en besloot Etienne dat hij zijn titel wilde prolongeren met Robbie aan zijn zijde. Omdat er binnen het team met een nieuw zijspanproject werd gestart, werden niet de gewenste resultaten behaald en dit zorgde voor teleurstelling op teleurstelling, zo erg zelfs dat besloten werd om weer uit elkaar te gaan. Voor het gezin was dit een grote domper en heeft zeker zijn strepen achtergelaten.
 
Robbie liet het hier niet bij zitten en staat nu in de bak bij de grootste concurrent van Etienne, tienvoudig wereldkampioen Daniël Willemsen. Iedere week wordt er op het scherpst van de snede gestreden voor de winst waarbij het nemen van risico's niet uit de weg wordt gegaan. 

 

 

In de film is te zien hoe dicht vreugde en verdriet bij elkaar liggen, hoeveel werk er verzet moet worden om uit te kunnen groeien tot een kampioen en wat het voor een gezin betekent om twee topatleten in huis te hebben. 

 

‘’Het is een prachtig project geweest. Net als bij het eerste deel van The Hard Way to Win zijn we heel diep op het verhaal ingegaan en zullen er in de film dingen te zien zijn die de fans nog niet weten. Onderweg is mij heel duidelijk geworden dat het behalen van de wereldtitel geen makkelijke weg is geweest. Etienne heeft veel moeten doorstaan om zijn doel te bereiken, ditzelfde geldt eigenlijk voor de familie. Het is geweldig om te zien dat het in de week voor de wedstrijd een hele rustige familie lijkt maar in het weekend gaan bij Etienne en Robbie alle remmen los om met de grootste beker huiswaarts te kunnen keren,’’ vertelt regisseur Arno van den Brink.
 
‘’Vanaf het moment dat Etienne ons had uitgenodigd om een videoshoot met hem te doen in 2015 ben ik de zijspansport gaan volgen. Het was heel interessant om te zien hoe hun de sport beoefenen en het is een hele andere wereld dan bij de solo's. De weg van Etienne naar zijn twee wereldtitels is iets wat hem zeker niet is aan komen waaien en het is dan ook super om dit in beeld te mogen brengen,’’ vertelt filmmaker Rick Heusschen.
 
The Hard Way to Win 2 draait op donderdagavond 9 november in bioscoop Pathe in Eindhoven. Naast het bekijken van de film zijn er mogelijkheden om met de teamleden op de foto te gaan voor de fotomuur. Ook zullen tijdens deze avond de plannen voor 2018 gepresenteerd worden en wordt duidelijk wie er bij Etienne in de bak zal staan. 
 
Kaarten voor deze avond zijn nu te bestellen op de volgende link: https://www.pathe.nl/film/23397/the-hard-way-to-win-2. De film wordt alleen op deze datum in Eindhoven gepresenteerd, wacht dus niet te lang met het bestellen van kaarten!
 
Bekijk hieronder de trailer van de film
 
 

 


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
VdLaarRacing
Gebben Motoren
GT Team
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar