Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
EK Motors
Derks MX Racing
Motor2000
MX Shop Midden Nederland

Daniel Willemsen en Robbie Bax ook in 2018 aan elkaars zijde

Daniel Willemsen en Robbie Bax hebben besloten om ook in 2018 samen verder te gaan. ‘’We willen er nog een keer echt voor gaan. Dit jaar hebben we wat tegenslag gekend maar we hebben de snelheid om te kunnen winnen,’’ vertelt een gemotiveerde Robbie Bax.

Daniel Willemsen en Robbie Bax ook in 2018 aan elkaars zijde

De samenwerking tussen beiden lopen gesmeerd en dit heeft er dit jaar al meerdere keren voor gezorgd dat ze Grand Prix’s wisten te winnen. Momenteel staan ze derde in de tussenstand om het wereldkampioenschap met een achterstand van 46 punten op het leidende duo. ‘’We hebben dit jaar een aantal keren pech gehad want anders hadden we heel dichtbij de koppositie gestaan. Robbie en ik voelen elkaar beter aan dan ooit tevoren en ik ben dan ook blij dat we er samen volgend jaar nog een keer voor willen gaan,’’ vertelt Daniel Willemsen.

 

Er staan dit jaar nog drie wedstrijden om het wereldkampioenschap op het programma met de laatste in Markelo. 46 punten is een behoorlijk gat en daardoor kunnen Daniel en Robbie niet meer doen dan in alle zes de manches hun uiterste beste doen. ‘’We moeten gewoon in alle manches alles geven en proberen zoveel mogelijk punten te pakken. Er gebeurd dit jaar veel en iemand is pas kampioen wanneer de finishvlag voor de laatste keer gevallen is. Wij gaan ons best doen en dan zien we aan het einde van het kampioenschap waar we staan,’’ vertelt Robbie.

 

Aankomend weekend zullen Willemsen/Bax van start gaan in de twaalfde wedstrijd om het wereldkampioenschap in het Zwitserse Roggenburg. Dit is een harde baan met veel losse stenen, waar veel van de techniek van de combinatie gevraagd gaat worden.


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
VdLaarRacing
GT Team
Gebben Motoren
Motorcentrum Eibergen
Smits Bike Suspension