Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Jopa
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
24MX

De strijd om de diverse EK-titels wordt steeds spannender

Rijders uit de Open klasse beginnen zondag in Ohlenberg (D) al aan hun op één na laatste wedstrijd van het IMBA-seizoen.

De strijd om de diverse EK-titels wordt steeds spannender

Ook het nationale MX 2-team komt op die dag in actie, maar dan in Beggingen (CH). Joshua van der Linden bezet nu een derde plaats in het tussenklassement en kan nog een aantal treden op het eredodium stijgen! Hij staat namelijk 20 punten achter op zijn voorganger Ray Rowson en 34 op kopman Josh Waterman. Met nog 9 manches te gaan, hebben wij er vertrouwen in dat Van der Linden Nederlands eer als absolute MX 2-kampioen hoog kan houden!

 

Succes bij de jeugd

We hebben het EK-virus momenteel goed te pakken en dat komt niet in de laatste plaats door de geweldige prestaties van onze nationale jeugdrijders. De ontknoping van hun EK-seizoen in Weilerswist was er namelijk één om van te dromen: in beide klassen leverde team Nederland de kampioen.

 

Gefeliciteerd, Oscar Hakkert (85cc) en Rick Wennekes (MX 2 Jeugd)! We zijn ongelooflijk trots op jullie. Ook Rutger Baauw eindigde op het podium. Hij werd derde bij de MX 2 Jeugd, op de voet gevolgd door Boyd van der Voorn. Kijk voor de complete einduitslag op www.imba-mx.com.


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
GT Team
VdLaarRacing
Gebben Motoren