Paardekam Suspension
Pro Carbon
Hogetex
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Motor2000
EK Motors
Derks MX Racing
Bull SP

Joshua van der Linden stopt noodgedwongen bij Lakerveld Racing

Joshua van der Linden en heeft noodgedwongen het besluit moeten nemen om de samenwerking met Lakerveld Racing te beeindigen.

Joshua van der Linden stopt noodgedwongen bij Lakerveld Racing

Op de Facebookpagina van Joshua heeft hij een hele uitleg gegeven waarom hij er mee stopt en dat dit misschien wel het einde van zijn carrière betekent.

 

 

Droom...

 

Als kind droomde ik er al van. Komen waar de grote jongens komen. Als kind heb je 1 droom die je later als je groot bent uit wilt laten komen. Daar zijn waar je naam meer is dan alleen je naam. Daar zijn waar je een voorbeeld bent..

 

Alles gegeven..

 

5 jaar lang heb ik gegeven wat ik in huis had.. elk jaar een stapje meer en beter. Elk jaar 110% , ook op de training. 365 dagen lang alles eruit...

 

Proberen...

 

Als geprobeerd, iedereen geprobeerd tevreden te houden. Iedereen te vriend gehouden. Nooit 1 slecht woord gezegd over iemand die dat wel over mij deed. Geprobeerd, gedaan en gehouden van iedereen die er voor me was.

 

Je weet dat het komt...

 

Ik wist dat had kwam. Maar de vraag is wanneer? Ik wist dat ik dit niet levenslang vol kon houden. Je weet dat het komt en toch doet het zoveel zeer. Je wist het...

 

Fouten...

 

Kleine, hele grote, stomme & hele domme fouten gemaakt. Je bent een mens. Mensen maken fouten. Je leert ervan en probeert dit niet te herhalen. Geleerd, geprobeerd en toch weer verkeerd? Spijt... spijt van alle fouten die ik gemaakt heb...

 

Bedanken...

 

BEDANKT! Voor iedereen die mij gemaakt heeft wat ik nu ben. Iedereen. Bedankt. Met in het bijzonder de mensen die altijd en overal klaar voor mij stonden. Iedereen die geld, tijd, emotie, lief en leed in me gestopt heeft. Meer dan bedankt.

 

Met pijn in het hart...

 

Met pijn in het hart moet ik jullie vertellen dat ik nood gedwongen moet stoppen bij Lakerveld Racing . Ik heb verkeerde keuzes gemaakt. Die me nu opbreken. Daarbij komt nog het financieel plaatje. Het plaatje waar elke topsporter van schrikt. Al met al komt er een eind aan dit SUPER MOOIE SPROOKJE.

 

Verder...

 

Er zijn nog 3 IMBA wedstrijden waar ik 3e sta. Hier ga ik proberen nog aan mee te doen. Om het hoogst haalbare eruit te halen. Op welke motor? Geen idee? Hoe? Geen Idee?.

 

Schip gestrand....

 

Het schip is gestrand. De kaarten zijn geschud. De trossen zijn gelost. Geen idee of Joshua ooit nog crosst.

 

THANK YOU FOR EVERYTHING.

 

Recht uit het hart.
Joshua.

 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Smits Bike Suspension
GT Team
Gebben Motoren