Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
Jopa

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
24MX
Motor2000
MX Shop Midden Nederland

Honda voert management wijzigingen door in de Amerikaanse teams

Honda Amerika heeft twee grote wijzigingen bekend gemaakt binnen het HRC team en het GEICO Honda team.

Honda voert management wijzigingen door in de Amerikaanse teams

Aan het einde van het Lucas Oil Pro Motocross kampioenschap zal Erik Kehoe de functie van teammanager gaan bekleden bij HRC Honda. Kehoe was in het verleden ook al manager van het team tussen 2002 en 2012.

 

Huidig Honda HRC teammanager, Dan Betley, zal op zijn beurt doorschuiven naar de rol van teammanager bij GEICO Honda. Betley zal hier Mike LaRocco vervangen die op zijn beurt bijna twintig jaar bij het team betrokken was, eerst als rijder en daarna als teammanager.

 

Erik Kehoe: “Ik heb een lange geschiedenis met Honda waar ik mooie herinneringen aan koester, en het is fijn dat ik nu terug kan komen bij zo’n geweldig bedrijf. Ze hebben mij de kans gegeven om er een tijdje tussenuit te gaan zodat ik me kon bezighouden met enkele familie dingen. Ik ben een racer in hart en nieren en in de tijd dat ik niet op het circuit was volgde ik nog steeds alle rondetijden. Ik weet hoeveel talent we in huis hebben met Ken Roczen en Cole Seely dus ik kijk er naar uit om met hun te gaan werken. Daarnaast kijk ik ook uit met Dan in zijn nieuwe functie bij GEICO Honda. Kan niet wachten om weer te beginnen.”

 

Rick Zielfelder, oprichter FACTORY CONNECTION: “Mede doordat de CRF250R en CRF450R veel op elkaar zijn gaan lijken qua chassis is de technische benadering van beide teams bijna gelijk. Door de intensere samenwerking met Honda denken we dat Factory Connection een nog competitiever team wordt. Daarom denk ik dat Dan de juiste man is voor de functie als teammanager. We hebben een twintig jaar durende samenwerking gehad met Mike, en in meerdere opzichten heeft hij ons team op de kaart gezet. Daar zijn wij hem eeuwig dankbaar voor, en hij zal altijd een vriend blijven en een voorbeeld.”

 

Mike LaRocco: “Toen ik in 2010 teammanager werd bij GEICO Honda, wou ik proberen om mijn ervaring over te dragen op het team. Ik heb veel geleerd om aan de andere kant van het circuit te staan. Als rijder heb je geen idee hoeveel er bij komt kijken om een team met deze grootte naar de wedstrijden te krijgen. Er gaan veel dingen veranderen bij Honda Amerika en ik denk dat door het intensiveren van de samenwerking tussen de teams dat ons team alleen maar kan groeien. Toen ik de baan kreeg zeven jaar geleden gaf ik mezelf vijf jaar en dan wou ik het weer bekijken. Nu zijn we in het zevende jaar en heeft het team een geweldige positie binnen de motocrosswereld. Dus ik kijk er naar uit wat de toekomst gaat brengen. Ik ben bij deze jongens geweest sinds het voorjaar van 1997. Ik hou van ze en zal ze zeker missen.”


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Gebben Motoren
GT Team
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
Peter van de Laar