Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
Bull SP
Derks MX Racing
Motor2000

MON wedstrijden van dit weekend

Voorafgaand aan het 24MX NK Nationale motorcross en tegelijk met het ProX NK Jeugdmotorcross, organiseert Off-road Veghel een maïsplakcross met onder meer een offroadklasse.

MON wedstrijden van dit weekend

Plaats van handeling is het gelegenheidscircuit aan de Biezendijk in Zijtaart.

 

De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant plaatst daar deze week geluidmeters. Zorg dus dat je motor voldoet aan de 94 dB(A)-norm, als nog vaker in Zijtaart wilt rijden.

 

Wil je graag meedoen in de offroadklasse en/of ben je benieuwd naar de rest van het programma op zaterdag? Lees dan dit bericht op onze site.

 

Op zondag vindt het 24MX NK Nationale motorcross plaats op dezelfde locatie. De volgende klassen verwachten we aan de start: Veteranen, Dames, MX Open Junioren, MX 2 Senioren, MX 2 Nationalen, MX Open Inters en de Quad Junioren/Senioren. Voor het eerst dit jaar rijdt iedereen voor het kampioensschap! De MX Open Inters kunnen daarnaast proberen om een van de laatste plaatsen in MON's EK-team te bemachtigen.

 

Klik op de volgende linken voor meer informatie over de 24MX NK Nationale motorcross en de ProX NK Jeugdmotorcross.

 

De Regiocompetitie Noord begint dit weekend in Holterhoek. 

 

Ook dit jaar wordt het Cross en Party Weekend weer georganiseerd door Jong Gelre Eibergen. Naast de rijders van MON's Regiocompetitie Noord zullen in het weekend van 1 en 2 april ook brommercrossers aan de start verschijnen in Holterhoek. Zaterdag wordt er bovendien een motortourtocht georganiseerd, waarna je voor een tientje kunt aanschuiven bij de mega-barbeque. Voor zowel rijders, bezoekers en de feestbeesten belooft dit een extra leuk weekend te worden! Inschrijven kan tot donderdagmiddag 12:00 uur via de MON-website, of ter plekke.

 

 

 


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
GT Team
Motorcentrum Eibergen
Smits Bike Suspension
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Gebben Motoren