Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
Motor2000
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing

F&H Racing met vier rijders van start in Oss

Komend weekend begint de KNMV Dutch Masters of Motocross op het circuit van Oss. Het Moordrechtse team zal met vier rijders actief zijn in de MX2-klasse.

F&H Racing met vier rijders van start in Oss

David Herbreteau, Magne Klingsheim en Ruben Fernandez krijgen gezelschap van Dylan Woodcock. De Brit komt op uitnodiging van Harry Fase naar 'De Witte Ruijsheuvel' om deel te nemen aan de eerste grote krachtmeting op Europese bodem.

 

In 2015 was David heel dichtbij een overwinning op het mooie circuit van MC Oss. Hij ging in de laatste ronde echter in de fout en dat koste hem de dagoverwinning. Dezelfde geldt min of meer voor Ruben die toen in de 125cc-klasse de eerste manche wist te winnen maar de tweede manche door een vijfde plaats als tweede werd gehuldigd in het dagklassement. Beide rijders kijken uit naar deze wedstrijd. Ze waren in februari al actief in het Italiaanse Kampioenschap maar nu gaat het echt om de punten. Dat is ook van toepassing voor Magne die de Grand Prix-wedstrijden in Qatar, Indonesie en Argentinie in actie kwam. Tijdens de verregende wedstrijd in Indonesie wist de Noor fors wat punten te scoren maar afgelopen weekend zat alles tegen. De Kawasaki-rijder wil graag iets recht zetten op het Brabantse circuit. De Brit Woodcock maakt al vele jaren deel uit van Team Green UK en zal deze wedstrijd als gastrijder in actie komen voor het Zuid-Hollandse team.

 

Dit weekend is Oss dus “the place to be”. Omstreeks 12uur zal het starthek voor de eerste keer gaan vallen. De weersvoorspellingen zijn erg goed. Alleen met een hele goede smoes mag u deze wedstrijd missen.

Voor meer informatie: www.dutchmastersofmotocross.com .

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Bavo Swijgers


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
Peter van de Laar
Smits Bike Suspension
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Gebben Motoren
VdLaarRacing