Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
Hogetex
DWS Decals

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Motor2000
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
Derks MX Racing
Bull SP

Glenn Coldenhoff niet aan de start in de Dutch Masters in Oss

Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team zal helaas niet deelnemen aan de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Oss.

Glenn Coldenhoff niet aan de start in de Dutch Masters in Oss

Even was er groen licht voor de rijder uit Heesch en hier waren de organisatie en Glenn bijzonder blij mee. Helaas is de beslissing later heroverwogen en is besloten om toch niet deel te nemen aan de wedstrijd in Oss.

 

‘’Voor aanvang van het seizoen was het standpunt van het team om geen wedstrijden om de Dutch Masters of Motocross te rijden en ons volledig te richten op het wereldkampioenschap. Na het missen van twee manches in Indonesie en Argentinie wilden we toch graag een extra wedstrijd rijden als voorbereiding op de volgende Grand Prix in Mexico, en wat was er nu mooier om dat hier in Oss te doen. Dit hebben we overlegd met het team en hier is in eerste instantie akkoord op gegeven. Helaas is deze beslissing later heroverwogen en is er besloten om niet deel te nemen aan de wedstrijd in Oss,’’ vertelt een teleurgestelde Glenn Coldenhoff.

 

Om toch wat tijd met zijn fans door te kunnen brengen zal Glenn aanstaande zondag wel aanwezig zijn in Oss om handtekeningen en posters uit te delen. ‘’Uiteraard had ik liever gereden maar nu mijn thuisclub zo’n grote wedstrijd organiseert, wil ik hier gewoon bij zijn. Ook is het altijd super om mijn fans en sponsors te ontmoeten en ik kom dan ook graag naar Oss zondag!’’


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Twenty Racing Suspension
GT Team
VdLaarRacing
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar