Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Relexz
Pro Carbon
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
HGS Exhaust Systems
S-teel
Motorcentrum Eibergen
VHM

Yamaha debuut van Glenn Coldenhoff komt dichterbij, Cairoli onzeker voor Riola Sardo

Volgend weekend wordt de eerste wedstrijd van het Italiaans Kampioenschap verreden. Deze eerste krachtmeting gaat plaats vinden op het zandcircuit van Riola Sardo.

Yamaha debuut van Glenn Coldenhoff komt dichterbij, Cairoli onzeker voor Riola Sardo

Tim Gajser heeft deze week aangegeven dat hij het nog te vroeg vind om wedstrijden te rijden en heeft daarom besloten om zich af te melden.
 
 
 
 
Ook de deelname van negenvoudig wereldkampioen, Antonio Cairoli, is onzeker omdat hij nog aan het opbouwen is na een knie operatie. Wel zal zijn teammaat Jorge Prado aan de start komen, evenals het Monster Energy Yamaha Factory team met Glenn Coldenhoff, Jeremy Seewer en Ben Watson. Ook Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing zal met Thomas Kjer Olsen deelnemen. Arminas Jasikonis zit al wel weer op de motor maar deze eerste wedstrijd komt voor hem nog iets te vroeg.
 
Ook de Fransman Romain Febvre zal samen met zijn teammaat Ivo Monticelli aan de start komen. Beta zal in deze wedstrijd haar debuut maken met Jeremy van Horebeek en Jimmy Clochet. Ook Alessandro Lupino zal hier zijn eerste wedstrijd rijden voor Marchetti Racing. Het JM Honda Racing team met Henry Jacobi en Michele Cervellin heeft besloten om voorlopig nog niet de wedstrijden in te gaan.
 
De MX2 klasse zit vol met sterke rijders. Het Monster Energy Yamaha Factory team komt aan de start met Jago Geerts en Maxime Renaux. Beide rijders zullen het op gaan nemen tegen Mattia Guadagnini van het Red Bull KTM Factory team. Ook Alberto Forato en Kevin Horgmo zijn er bij waardoor het zeker een wedstrijd wordt om naar uit te kijken.
 
In de 125cc klasse zal Ivano van Erp aan de start komen en proberen een goed begin van het seizoen te maken!
 
F&H Racing zal met Roan van de Moosdijk, Mathys Boisrame en Mikkel Haarup van start gaan in de derde wedstrijd van het Italiaans Kampioenschap op 14 maart in Mantova. 

Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
van Dijck MX Products
Lourensen Trucks
DWS
Solva Suspension