Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Relexz
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
HGS Exhaust Systems
VHM
Motorcentrum Eibergen
S-teel

Groot aantal Nederlandse en Belgische rijders van start in ADAC Masters Competitie in Grevenbroich

Aankomend weekend gaat het ADAC Masters Kampioenschap van start op het zandcircuit van Grevenbroich. In alle vier de klassen komt er een sterk deelnemersveld aan de start.

Groot aantal Nederlandse en Belgische rijders van start in ADAC Masters Competitie in Grevenbroich

In de 85cc klasse zien we met Bradley Mesters, Lotte van Drunen, Gyan Doensen, Levi Schrik en Charlie van Nieuwland de meeste Nederlanders. Van Belgische zijde komt Sacha Coenen hier aan de start die momenteel ook aan de leiding staat in het Frans Kampioenschap!

In de Masters klasse zien we met Bas Vaessen, Joey Bak en Paul Ullrich drie Nederlanders maar hierin zullen veel Belgische zandspecialisten aan de start komen waaronder: Kevin Wouts, Kevin Strijbos, Brent van Doninck, Eric Foquenne, Cedric Grobben, Nathan Renkens, Yentel Martens, Jeffrey Dewulf, Tallon Verhelst en Jeremy Delince.

Rick Elzinga, Sander Hofstede en Roel van Ham staan op de deelnemerslijst voor de MX2 Youngster Cup en van Belgische zijde zullen we Jarni Kooij in deze klasse in actie gaan zien.

In de 125cc Youngster Cup zullen geen Nederlandse of Belgische rijders aantreden omdat die de vierde wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap hebben in Oss.

Klik op de volgende link voor alle deelnemerslijsten: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2020/grevenbroich-7764/


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
DWS
Pro MX Racing
van Dijck MX Products
Solva Suspension