Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Relexz
Pro Carbon
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
VHM
HGS Exhaust Systems
S-teel
Motorcentrum Eibergen

Musquin houdt Tomac af voor winst in eerste manche AMA Pro Motocross 450 Ironman

De Fransman Marvin Musquin heeft een zeer sterke eerste manche van het AMA Pro Motocross 450 in Ironman gereden.

Musquin houdt Tomac af voor winst in eerste manche AMA Pro Motocross 450 Ironman

Musquin pakte kopstart en wist de hele wedstrijd Eli Tomac achter zich te houden. Even leek het erop dat Zach Osborne, Adam Cianciarulo en Chase Sexton zich met het gevecht om de kopposities gingen bemoeien maar toch wisten Musquin en Tomac een gat te slaan en werden eerste en tweede.

 

Zach Osborne kwam met nog een aantal ronden te gaan in aanraking met een achterblijver en viel. Door nog een fout later in de wedstrijd, kwam hij niet verder dan een zesde plaats. Cianciarulo en Sexton werden derde en vierde en de vijfde plaats ging naar Blake Baggett.

 

De Brit Max Anstie pakte een hele goede start en kon op een vierde plaats aan de wedstrijd beginnen. In de beginfase zakte hij terug naar een twaalfde plaats maar kwam terug naar een negende plaats. In de slotfase heeft hij echter nog weer iets meegemaakt waardoor hij veertiende werd.

 

Justin Bogle kwam bij de start hard ten val en verdween gelijk uit de wedstrijd. Ook zorgde een valpartij in de beginfase ervoor dat Joey Savatgy gelijk uitgeschakeld was.

 

Uitslag eerste manche 450 Ironman:

 

 

 

 

 


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Pro MX Racing
Solva Suspension
van Dijck MX Products
DWS