Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Robbe Motoren
Relexz

Advertenties

24MX
S-teel
Motorcentrum Eibergen
VHM
HGS Exhaust Systems

Motorcross wedstrijd van Nismes afgelast

De BMB, haar Waalse vleugel, de FMWB en hun organiserende club, AMC Eau Noire Nismes, dienen tot hun spijt de afgelasting aan te kondigen van de Motorcross wedstrijd in Nismes voorzien op 30 augustus a.s. en dit ondanks alle geleverde inspanningen.

Motorcross wedstrijd van Nismes afgelast

Als gevolg van de recente evolutie van de Covid-19-crisis en de verstrenging van de evaluatiecriteria van het 'Covid19 Risk Model' die gisteren, dinsdag 11 augustus om 14.00 uur, officieel aan de gemeente Viroinval werden meegedeeld, verloor de Motorcross van Nismes het groene licht, noodzakelijk voor de organisatie van de wedstrijd.

De BMB en de FMWB danken de vrijwilligers van de club, AMC Eau Noire Nismes, haar voorzitter, Claude Danis en de burgemeester van Viroinval van harte voor hun enorme inspanningen en hun doorzettingsvermogen om dit evenement in deze moeilijke omstandigheden te kunnen organiseren.

Uiteraard worden de reeds betaalde inschrijvingen en dagvergunningen door de BMB / FMWB teruggestort en de reeds betaalde reserveringen (toeschouwers) door de club terugbetaald.

 


Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Solva Suspension
Pro MX Racing
van Dijck MX Products
DWS