Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
Relexz
Pro Carbon

Advertenties

24MX
HGS Exhaust Systems
Motorcentrum Eibergen
VHM
S-teel

1300 mensen toegestaan bij AMA Supercross in Amerika

Op 31 mei gaat het AMA Supercross kampioenschap terug van start in Salt Lake City. Dit zal niet onder normale omstandigheden gebeuren en er zullen strenge regels gelden om de laatste zeven wedstrijden van het kampioenschap te kunnen laten doorgaan.

1300 mensen toegestaan bij AMA Supercross in Amerika

De eerste maatregel is dat er maar 1300 mensen aanwezig kunnen zijn waarvan 900 mensen plaats kunnen nemen op de tribune en 400 op de vloer van het stadion.

Voordat men het stadion kan betreden dient iedereen een test te ondergaan. Test je positief dan mag je niet naar binnen. 72 uur later dien je dan een volgende test te doen. Wanneer deze dan opnieuw positief is, dien je twee weken in Salt Lake City in quarantaine te blijven. Daarnaast zal iedereen met een mondkapje moeten lopen en zullen ze anderhalve meter afstand moeten houden.

Betreft het circuit is men heel duidelijk. Tussen de wedstrijden in zal deze lichtelijk veranderd worden. Dit komt omdat er minder werkpersoneel aanwezig is dan normaal.

Ook is er een wijziging betreft het prijzengeld. Bij iedere wedstrijd zal het prijzenschema 22,5 procent minder zijn. Ook het prijzengeld van de eindstand zal 17,5 procent lager zijn.

Over dertien dagen is het zover en zal het starthek weer voor de eerste keer vallen.


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Pro MX Racing
van Dijck MX Products
DWS
Solva Suspension