Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Relexz
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
S-teel
VHM
HGS Exhaust Systems
Motorcentrum Eibergen

Jago Geerts op de Belgische TV

Vandaag heb ik supergoed nieuws te melden. Samen met teammanager Marnicq Bervoets heb ik mee mogen werken aan een interview voor de nationale televisiezender VRT.

Jago Geerts op de Belgische TV

De cameraploeg heeft beelden gedraaid tijdens mijn looptraining op de Finse piste in SportinGenk Park. Nadien is er nog gefilmd in de Kemea workshop waar het ganse team de laatste voorbereidingen aan het treffen was om tijdig te kunnen vertrekken naar de eerste Grand Prix van het seizoen die door zal gaan in Groot-Brittannië. In de KEMEA workshop, met mijn motoren in de achtergrond werden Marnicq en ik geïnterviewd.

 

Ik vond het heel goed nieuws dat de VRT tijd en aandacht wilde besteden aan het Monster Energy Yamaha Factory MX2 waar ik deel van uitmaak. Voor mij was het de eerste keer dat ik geïnterviewd werd door een journalist van VRT. Uiteraard ben ik zeer blij met de media aandacht die ik en het team mogen genieten op onze nationale televisiezender. Alle aandacht voor de sport motorcross in de media is voor onze toekomst van de sport van levensbelang. Dat ik door mijn sportieve prestaties kan bijdragen tot een grotere bekendheid in de media stemt mij heel erg gelukkig. Van mij mag VRT op geregelde tijdstippen terug langskomen, ik zal altijd graag aan hun reportages blijven meewerken.

 

MARNICQ

‘Wat vandaag is gebeurd is een unicum waar ik graag tijd voor vrijmaak. Een cameraploeg en journalisten van VRT over de vloer krijgen gebeurt niet alle dagen in onze sport. Voor het ons team is het de eerste keer dat wij van nationale televisie aandacht mogen genieten. Prachtig dat VRT aandacht geeft aan de motorcross sport en de prestaties van Jago Geerts. Dikke merci.”

 

INFO

De reportage die vandaag is gedraaid, werd vanavond uitgezonden in het 19 uur journaal op één. Je kan de beelden herbekijken via www.sporza.be

 

Volgens de CIM cijfers van 10 februari 2020 (Centrum voor informatie over de media) haalde 'Het 7 uur journaal' op één een kijkdichtheid van 1.144.771

 

Toch wel een cijfer om even bij stil te staan als platform om de motorcross sport te promoten.

 

Monster Energy Yamaha Factory MX2

 

Images:Photographic Art

 


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
van Dijck MX Products
Pro MX Racing
Solva Suspension
DWS