Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Relexz
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
S-teel
VHM
HGS Exhaust Systems
Motorcentrum Eibergen

114 Motorsports Honda team presenteert nieuwe line up voor 2020

Het 114 Motorsports Honda team heeft haar line up voor 2020 bekend gemaakt. Het team zal bestaan uit drie rijders waarvan twee rijders van start gaan in het wereldkampioenschap MX2.

114 Motorsports Honda team presenteert nieuwe line up voor 2020

Nathan Crawford en Bailey Malkiewickz komen vanuit Australie over om hun debuut te maken in het wereldkampioenschap MX2. In het EMX250 Kampioenschap komt de Fransman Axel Louis aan de start voor het 114 Motorsports Honda team.

 

Crawford wist dit jaar vierde te worden in het Australisch Outdoorkampioenschap MX2 en slaagde erin om de achtste van tien wedstrijden te winnen. Malkiewicz maakte dit jaar zijn debuut in de MX2 klasse in Australie en wist hierin gelijk achtste te worden. In 2018 wist Malkiewicz de wereldtitel in de 125cc klasse te pakken en is een groot talent die nog flink verder zal kunnen groeien.

 

Axel Louis begint aan zijn vierde seizoen onder de vleugels van Livia Lancelot. Dit jaar reed hij zijn eerste jaar op de Honda CRF250 en zal volgend seizoen uitkomen in het EMX250 Kampioenschap. Omdat hij pas 15 jaar oud is, heeft Louis nog een aantal jaren de tijd om door te groeien in de MX2 klasse.

 

Het team zal begeleid worden door EX topcrosser Eric Sorby!


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Pro MX Racing
van Dijck MX Products
DWS
Solva Suspension