Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
Pro Carbon
Relexz

Advertenties

24MX
Honda Vermeeren
S-teel
VHM
Solva Suspension
HGS Exhaust Systems
Motorcentrum Eibergen
MXN Motorcross Parts

Nancy van de Ven sluit overeenkomst met het Italiaanse Ghidinelli Yamaha Racing

Nancy van de Ven heeft voor seizoen 2020 een overeenkomst gesloten met het Italiaanse Ghidinelli Yamaha Racing team.

Nancy van de Ven sluit overeenkomst met het Italiaanse Ghidinelli Yamaha Racing

Tijdens het seizoen kreeg van de Ven te horen dat haar contract met Yamaha niet wordt verlengt. Na dit slechte nieuws kwam ze in contact met Ghidinelli Yamaha Racing die haar een zeer positieve aanbieding deden.

Van de Ven zal uitkomen in het volledige wereldkampioenschap dames en zal daarnaast verschillende wedstrijden van het Italiaans Kampioenschap rijden.

Commentaar Nancy van de Ven: “Ik ben heel blij dat ik een samenwerking aan kan gaanmet het Ghidinelli Racing Yamaha team. De laatste jaren moesten we veel dingen zelf  regelen maar nu kan ik voor een team rijden waar veel dingen voor ons geregeld worden. Ook ken ik de Yamaha door en door en is het positief dat ik met dit motormerk verder kan. Ik hoop met hun weer een stap te kunnen zetten en mee te kunnen strijden voor de wereldtitel in 2020.”

Van de Ven werd vandaag derde in de eerste manche van de Grand Prix van Turkije en heeft de tweede plaats in de tussenstand opnieuw overgenomen van Larissa Papenmeijer. Morgen wordt de laatste en beslissende manche van het kampioenschap verreden.

 


Femon Parts
TMV

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Stoxon
DWS
Pro MX Racing
Acerbis4You
Pro MX Parts
van Dijck MX Products