Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
Pro Carbon
Relexz

Advertenties

24MX
Honda Vermeeren
VHM
Motorcentrum Eibergen
S-teel
MXN Motorcross Parts
Solva Suspension
HGS Exhaust Systems

Instapdag op de Keiheuvel in Mol

En dan is de dag van onze internationale motorcross op de Keiheuvel aangebroken. Maar KMC Mol dat is meer dan de internationale motorcross op de Keiheuvel van 15 augustus.

Instapdag op de Keiheuvel in Mol

Reeds vele jaren organiseert de club enkele dagen voor deze hoogdag op de Belgische motorcross kalender ook een instapdag.

 

Een manier om de lokale jeugd uit Mol, Balen en een aantal buurgemeenten te laten kennismaken met de motorsport. Is het met de bedoeling om er terug een Jago Geerts kunnen tussenuit te plukken? Absoluut niet. De jongeren een sportieve dag bezorgen en eens laten voelen wat ‘crossen’ is. Onder deskundige begeleiding kunnen ze eens rijden op een minimotor en een quad. Als passagier plaatsnemen op een zijspan. Een toertje doen met de mountainbike, jeep en buggy. Het komt allemaal aan bod tijdens deze instapdag dag.

 

Maar niet alleen de jongeren krijgen een plezante dag voorgeschoteld. Een aantal personen met een handicap uit plaatselijke begeleidingscentrums komen ook ieder jaar naar onze instapdag afgezakt. Een spelletje Kub, touwtrekken, petanque. Een ritje met een jeep, buggy of als passagier op een zijspan. Ze doen het allemaal.

 

Met 160 waren ze dit jaar, de jongeren, de personen met een handicap en hun begeleiders. 160 mensen die we als club een aangename dag hebben bezorgd, afgaande op de vele tevreden en lachende gezichten die we zagen. Voor ons part mogen er een aantal de smaak te pakken hebben en komen ze ook in de toekomst naar onze internationale motorcross. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

 

Een resem foto’s van deze dag vindt U via deze link of door te klikken op onderstaande foto.


Femon Parts
TMV

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
DWS
van Dijck MX Products
Pro MX Parts
Acerbis4You
Pro MX Racing
Stoxon