Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
Pro Carbon
Relexz

Advertenties

24MX
Honda Vermeeren
MXN Motorcross Parts
S-teel
Solva Suspension
VHM
HGS Exhaust Systems
Motorcentrum Eibergen

Seewer zegeviert in ADAC Masters Gaildorf, De Waal twee keer elfde

De ADAC Masters wedstrijd in het Duitse Gaildorf is gewonnen door Jeremy Seewer.

Seewer zegeviert in ADAC Masters Gaildorf, De Waal twee keer elfde

De Zwitserse Yamaha-rijder won beide manches. Tanel Leok werd tweede in de daguitslag met een 3-2 in de manches voor Dennis Ullrich 4-3. De Belg Jens Getteman eindigde op een zesde en vierde plaats in de manches en verloor hiermee 9 punten op Leok in de strijd om de titel.

 
Micha Boy de Waal wist met twee keer een elfde plaats in de manches goed te scoren. Ook Lars van Berkel kwam in de tweede manche met een negentiende plaats tot scoren.
 
In de Youngster 250 Cup won Mikkel Haarup beide manches. De Belg Cyril Genot kwam in zowel de eerste als de tweede manche op een zesde plaats over de finish. Raivo Dankers wist met een zestiende en een negende plaats in de manches een top tien plaats te scoren.
 
De 125 klasse werd een prooi van Mike Gwerder met een 1-2 in de manches. Liam Everts miste nipt het podium met een 3-4 in de manches en werd vierde in de daguitslag. Roel van Ham kwam in beide manches niet tot scoren.
 
Edvards Bidzans was de sterkste in de 85cc klasse. Sacha Coenen uit België mocht als derde plaatsnemen op het podium en Danny van den Bosse scoorde met een twintigste plaats een punt!
 
Klik op de volgende link voor alle uitslagen: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2019/gaildorf-7299/

Femon Parts
TMV

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
DWS
van Dijck MX Products
Pro MX Parts
Stoxon
Pro MX Racing
Acerbis4You