Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
Relexz
Pro Carbon

Advertenties

24MX
VHM
S-teel
Motorcentrum Eibergen
HGS Exhaust Systems

Kjell Verbruggen scoort top vijf plaats in het Italiaans Kampioenschap 125

Kjell Verbruggen van het Jumbo No Fear BT Motorsport team is in het Italiaans Kampioenschap 125cc in Mantova een manche in de top vijf geeindigd.

Kjell Verbruggen scoort top vijf plaats in het Italiaans Kampioenschap 125

Verbruggen opende in de eerste manche sterk en nam al snel de leiding in handen. Dit wist hij een aantal ronden vast te houden totdat hij terug viel naar een vierde plaats waarop hij ook finishte.

 

In de tweede manche werd Verbruggen gelijk bij de start ingesloten waardoor hij in de achterhoede aan de wedstrijd moest beginnen. Gedurende de wedstrijd kwam hij terug tot in de top vijftien en finishte als veertiende.

 

Naast Verbruggen kwamen ook Dave Kooiker, Scott Smulders en Kjeld Stuurman aan de start in Mantova. Kooiker wist in de eerste manche twintigste te worden terwijl Smulders en Stuurman toen vierentwintigste en vijfentwintigste werden.  In de tweede manche kwam Kooiker als vijfentwintigste binnen, Stuurman als zevenentwintigste en Smulders kwam na een valpartij als vijfendertigste binnen.

 

De Zwitser Mike Gwerder wist beide manches te winnen en pakte de dagzege voor Matthias Talviku 3-2 en Florian Miot 2-5. Miot verzekerde zich met deze resultaten van de Italiaanse titel!

 

Daguitslag Italiaans Kampioenschap 125 Mantova:

 


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
DWS
Pro MX Racing
Solva Suspension
van Dijck MX Products