Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Relexz
Pro Carbon
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
S-teel
HGS Exhaust Systems
VHM
Motorcentrum Eibergen

Martin Davalos zwaarder geblesseerd dan gedacht

Martin Davalos is zwaarder geblesseerd dan hij in eerste instantie had gedacht. Davalos kwam bij de start van de AMA Supercross in Dallas hard ten val en blesseerde hierbij zijn rug.

Martin Davalos zwaarder geblesseerd dan gedacht

Davalos kampte daarna met hernia klachten in zijn rug en had een gescheurde binnenste kruisband in zijn knie. Deze klachten zorgden niet alleen voor pijn maar ook dat delen van de linkerzijde van zijn lichaam gevoelloos werden. Toch heeft hij hier nog een aantal wedstrijden mee doorgereden en wist zijn Monster Energy Kawasaki een aantal keren de top vijf in te rijden.

 

Omdat de pijn aan hield, heeft Davalos een aantal extra onderzoeken laten doen waarbij geconstateerd werd dat hij ook zijn C7 ruggenwervel heeft gebroken. Omdat dit tijd in beslag neemt om goed te herstellen, heeft Davalos besloten om zich ook aan zijn knie te laten opereren zodat hij straks weer helemaal fit terug op de motor kan stappen. Hoelang hij uitgeschakeld zal zijn is op dit moment niet bekend maar wat zeker is, is dat hij de rest van het Amerikaans Supercross Kampioenschap zal missen en de start van het outdoor kampioenschap!

 


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
van Dijck MX Products
Pro MX Racing
DWS
Solva Suspension