Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Robbe Motoren
Relexz

Advertenties

24MX
Motorcentrum Eibergen
HGS Exhaust Systems
VHM
S-teel

De stand van zaken betreft de rijders en teams voor 2018

Veel rijders en teams zijn nog druk in de weer om iets te vinden voor 2018.

De stand van zaken betreft de rijders en teams voor 2018

Ondanks dat er nog geen officieel nieuws is over het Suzuki World MXGP team voor 2018 lijkt het erop dat het team haar deuren gaat sluiten omdat Suzuki geen ondersteuning meer biedt aan het team onder leiding van Stefan Everts. Dit betekent dat Armanis Jasikonis en Jeremy Seewer zonder team zitten voor 2018.

 

Omdat Alessandro Lupino en Valentin Guillod beiden het Honda Assomotor team verlaten, is Armanis Jasikonis in gesprek om een plaats binnen dit team in te vullen. Wat de toekomst van Seewer brengt is op dit moment nog onduidelijk.

 

Nadat het Dixon Racing Kawasaki team deze week bekend maakte dat Tommy Searle voor hun uit zal blijven komen in de MXGP klasse, kunnen we u nu ook melden dat het contract met de Amerikaan Darian Sanayei is verlengt voor de MX2 klasse.

 

Jordi Tixier lijkt met een eigen team aan de start te komen in 2018. Hij wordt voorzien van KTM materiaal en zal het volledige wereldkampioenschap MXGP rijden. Benoit Paturel heeft nog geen nieuws naar buiten gebracht voor 2018. Er wordt druk gesproken over de getalenteerde Fransman en Yamaha doet er alles aan om hem onder te brengen bij een Yamaha team voor 2018.

 

Max Nagl zou in de week na de MX des Nations gaan testen met TM maar helaas raakte hij geblesseerd waardoor de test niet door kon gaan. Door het stoppen van het Kawasaki Factory team in de MX2 klasse kwamen er drie rijders zonder team te zitten. Morgan Lesiardo heeft onderdak gevonden bij het Marchetti Racing team, Stephen Rubini keert terug bij het Silver Action KTM team en de naam van Adam Sterry wordt gelinkt aan die van het F&H Racing Kawasaki team. Ook Jed Beaton wordt bij dit team genoemd!

 

In de komende weken zullen we weten wie waar zal gaan rijden als de officiele persberichten naar buiten wordt gestuurt.


Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
DWS
Pro MX Racing
Solva Suspension
van Dijck MX Products