Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Relexz
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
Motorcentrum Eibergen
HGS Exhaust Systems
VHM
S-teel

Christian Craig vervangt Cole Seely bij HRC Honda in Las Vegas

Cole Seely van het HRC Honda team zal de laatste wedstrijd om het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Las Vegas vanwege een beenblessure moeten missen.

Christian Craig vervangt Cole Seely bij HRC Honda in Las Vegas

Nadat Seely twee wedstrijden heeft gemist door zijn bovenbeenblessure, keerde hij afgelopen weekend terug tijdens de voorlaatste wedstrijd in East Rutherford. Helaas blesseerde hij zijn been toen opnieuw waardoor Seely en het team besloten hebben om de laatste wedstrijd in Las Vegas te laten schieten om zo op tijd fit te zijn voor het Amerikaans Outdoor Kampioenschap.

 

Christian Craig wist onlangs al een keer elfde te worden in de 450 supercross in Salt Lake City en zal in Las Vegas de enigste rijder zijn van het HRC Honda team die aan de start komt in het HRC Honda team.

 

‘’Ik ben erg teleurgesteld dat ik dit weekend niet kan rijden,’’ vertelt Cole Seely. ‘’Na een sterk begin van het seizoen, ben ik teleurgesteld dat het einde van het seizoen niet gegaan is zoals gehoopt. Ik hoop dat ik binnenkort met het testen voor de outdoors kan beginnen, nu ik mijn been een extra weekend rust geef.’’

 

‘’Het is jammer dat Cole niet kan rijden in Las Vegas maar voor ons is het belangrijk dat hij er bij de outdoor nationals weer bij is. We zijn er blij mee dat we een goede samenwerking hebben met het Geico Honda team zodat we Christian Craig op onze motor kunnen zetten. In Salt Lake City wist hij al een net resultaat neer te zetten en we hopen dat hij in Las Vegas nog wat meer ritme op kan bouwen wat hij kan gebruiken voor de outdoor nationals,’’ vertelt HRC Honda teammanager Dan Betley.


Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Pro MX Racing
Solva Suspension
DWS
van Dijck MX Products