Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Relexz
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
Motorcentrum Eibergen
HGS Exhaust Systems
VHM
S-teel

Husqvarna Motorsport verwelkomt Diego Clement als Hoofd Motorsport

De functie van hoofd motorsport zal bij Husqvarna worden ingevuld door Diego Clement. De functie kwam vrij nadat Robert Jonas de functie van Vice-President kreeg bij de offroad tak van KTM.

Husqvarna Motorsport verwelkomt  Diego Clement als Hoofd Motorsport

Husqvarna Motorsport heeft meer duidelijkheid gegeven over de strategische herstructurering van de afdeling motorsport. Diego Clement is per direct aangenomen als hoofd van Husqvarna Motorsport binnen de KTM Groep. Momenteel kent Husqvarna op sportief gebied één van de  succesvolste periodes uit de geschiedenis. Als hoofd van de motorsport tak zal Diego Clement toezicht houden over alle Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing teams en andere teams wereldwijd die door de fabriek worden ondersteunt. De Zwitser zal verantwoordelijk zijn voor alle disciplines waaronder: Motocross, Supercross, Enduro, Extreme Enduro en SuperEnduro.

 Clement is al ruim 26 jaar actief binnen het hoogste niveau van de motorcross. Eerst als rijder en daarna als teammanager. Zo is hij de afgelopen acht jaar actief geweest als manager van het Zwitserse Motocross of Nations team. Hij zal zich aansluiten bij de afdeling motorsport van Husqvarna nadat hij binnen de motorindustrie eerder al functies heeft bekleed als motorsport e marketing coördinator.  Voormalig vice-president van Husqvarna Motorsport, Robert Jonas, was sinds februari 2014 het uithangbord van Husqvarna. Hij krijgt een nieuwe functie als vice-president bij Offroad Motorsport van de KTM Group.

 Commentaar Robert Jonas: We willen Diego graag welkom heten binnen de Husqvarna familie. Als expert binnen de offroad sport hebben wij het volste vertrouwen dat hij perfect past binnen deze functie als Hoofd van Husqvarna Motorsport. Omdat onze motorsportactiviteiten een grote invloed hebben voor het aandeel van ons merk in de industrie, denken wij dat Diego’s ervaring en enthousiasme ons kan helpen om het succes van onze rijder en teams te continueren in alle vormen van motorsport wereldwijd.

Commentaar Diego Clement: Ik ben heel blij en enorm dankbaar om deel uit te mogen maken van dit gedreven bedrijf. Om Husqvarna te mogen vertegenwoordigen in alle offroad disciplines in Europa en Amerika is echt een eer. Door het combineren van passie en de bereidheid om hard te werken kijk ik er naar uit om Husqvarna te helpen om wereldwijd wedstrijden en titels te blijven winnen. Het is echt een opwindende tijd voor zowel Husqvarna Motorsport als voor mij maar ik heb er zin in.’’

 


Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
DWS
Solva Suspension
Pro MX Racing
van Dijck MX Products